Serienörd med lite spoiler

Fast jag är ändå så långt efter så spolier vette tusan.
 
Först. HUR kan jag ha missat att säsong 3 av Game of Thrones går på 1:an? Yyyl. Hur?!? Buhu. 
Jag hatar att missa avsnitt och jag har missat första, då känns det liksom ingen ide att se resten. Jag missade ju dessutom Sherlock som även den gick/går på ettan. Klant!
 
Men jag har plöjt The Walking Dead, två säsonger, har sista avsnittet på andra säsongen kvar och, tja, den första säsongen gillade jag den var riktigt spännande, medans andra har varit skittråkig. 
Det enda dom håller med är Pysko matcho Shane och hans utbrott, gud så skönt att han dog till slut, tack. 
Männen ska ta hand om och skydda kvinnorna. Jaha. 
Tråkiga "tal" och tramsiga relationer. Blaha, blaha.
Det enda jag gillat är Daryl, please let him live, och Dale, vila i frid Gubbe.
Fast nog lär jag se s 3 också när jag nu får tag på den.
 
Jag har även plöjt säsong två av Once Upon a Time och den serien gillar jag skarpt. Skitsmart hur dom har tolkat de olika sagofigurerna och hur dom väver ihop historierna och att det är fullt med kvinnor som inte behöver en man som kan ta hand om dom (vilket ju annars är väldigt typiskt sagor) gör ju inte saken sämre. 
Älskar att Peter Pan är ond. Längtar till säsong 3. 
Lite stör det att dom har så dålig grafik i sagovärlden, det förstör lite av känslan.
 
 
 
 
Ha ha, vad sjukt. Hittade just denna
Och. Hrm. Ja..
Fast jag är nog mer förtjust i Mr Gold.
 
 
3 kommentarer
Malin

Ett tips om man missar avsnitt från serier som går på svt är svt play. Dom inköpta serierna kan man bara se en begränsad tid efter. Men deras egna serier brukar man kunna se ganska långt efter.

Tiger

Kul med serier!! GoT ser jag inte själv, synd att du missade om du gillade! :/

Personligen tyckte jag på allvar mer om WD vid S3. Du måste få med dig slutet av S2 för att starta upp med 3an.:) Håller med tramset, könsrollerna, talen och och hjälte-grejjen (=hat), å glad i att psyko Shane blev käkad.
Jag tänker mig dock det riktiga scenariot av ett yttre, dödligt hot och den random grupp med överlevare man hamnat med. Om nån klickar å blir psycho. Vad gör man? Vad går först, delad historia eller nutid? Vill man föda barn till i en framtid utan hopp?
Avgörelser, rätt vs fel, vem och vad kan man "offra" utan att förlora sig själv? Förlora sina moraliska rättsnören? När blir jag/vi inte bättre än de kriminella packen som driver runt? När var grupp är för sig själv och förtroende är det enda man inte vågar ge till andra?
Vad är människans sanna natur? Hur fort kollapsar ett samhälle?
När allt är ett enda jävla mörker. Hur länge orkar man kämpa?

När Sophia kommer ut från The Barn? Sista spillran människovärdighet var borta från Rick, Hershal och hela gruppen. Det var hoppet som försvann. GRÅT!

Tror du kommer att gilla S3 mera. :)

Sherlock ska du se från början! Inte hoppa in mitt i! Är ju bara 9 eppisar på 3 säsonger, går att låna på DVD på Hemmakväll, tex. :) Säsongen som just sänts har jag analyserat och sett igenom ett par gånger nu - ibland bildruta för bildruta då det är så mkt detaljer och ledtrådar till kommande scenarion. Funderar fortfarande om det var karaktärsutveckling eller out-of-character... Det var Johns säsong. Men den hade MÅNGA highligts för nörden som älskar serien, följer med i fandomen och alla online snippets, för den som älskar hela produktionen och seriens skapare. :D

Svar: Ja jag brukar fundera på om man hade velat leva alls. Speciellt dom som inte har någon alls kvar från sitt förflutna liksom. Bara ett gäng med folk som man inte valt själv och ständigt hotad och folk dör hit och dit.
Visst fanns det stunder i s2 också som just Sophia och en del annat.
Jag blev ju dessutom helt kär i Daryl när han var så mån om att leta Sophia och blommorna och så.
Men överlag är jag missnöjd.
Jag tittar på den på viaplay, få se om s3 kommer dit.

Nej så känner jag också.
Oh herregud. Ha ha, frame by frame. Riktigt så analyserande ids nog inte jag bli dock =) Men det är härligt.

herregud vad jag ser serier. Det är helt galet. man blir så sjukt inne i dom och fäst vid karaktärerna. Det är ofta en liten sorg när en säsong är slut.
Stjärnstrålar

Ann

Kan låna ut/skicka dig Sherlock s1 om du inte sett? Har den på DVD :)

Och Game of Thrones MÅSTE du bara se alla avsnitt av. Det är ju inte en sån säsong som man kan missa ett avsnitt av ;) och säsong 3 är jäääättebra!

Svar: Ja det vore ju himla trevligt =) Jag känner också att jag inte vill missa ett enda avsnitt.
Stjärnstrålar