Hi hi

Alla hästarna var som lite loja idag, varmt och fuktigt, stod mest och halvsov och var ganska mysiga. Leffe kunde dock inte låta bli att terrorisera Stråla som den barnrumpa han är och slet och drog i grimman som jag hade satt på henne för lite magnet terapi. Han är som rolig den där.
Jag släpade med mig trötta Mayan på en cykeltur och hon var så lagom road i början och ganska stel i kroppen. Som vanligt så piggnar hon till mer och mer ju längre hon rör på sig och blir varm och mjuk i kroppen. 
På hemvägen så hade vi redan travat ganska mycket, dels uppför en rejäl backe och en lite mindre backe och hon var svettig och trött. Men erkänna att man är trött. Nä, huff puff. 
Så möter vi då en farbror på spark... ja ni hör ju redan här så spännande men sen kommer inte bara en utan två till personer på spark ve och fasa sa Mayan och körde balanstrav och drakblås för hela slanten med en svansföring som skulle göra vilken arab som helst avundsjuk.
Och som om inte det var nog så kommer det en människa och bär på ett gitarr fodral!!  Ja du milde tid, dom är inte kloka dom där människorna, det var länge sen tant hade en sån spännande dag. Men sen, sen erkände även hon att hon var trött.
Hon gick och lufsade flåsandes med svetten droppande och tungan hängande halvvägs utanför munnen. Ha ha, stolle tant, så söt. Så klart drog hon in tungan igen när jag skulle fota henne.
0 kommentarer