Fredag 12;e december

Jag har träningsvärk i armar och rygg efter gårdagens yoga. Bra. Det var ett bra yoga pass. Sjukt stel men min fokus blir bättre och bättre, igår bättre än nånsin. I början var ju fokusen och andningen nästan oöverkomligt svår och att ha fokus i tredje ögat var en omöjlighet. Men det är väl så med allt, övning ger färdighet. 
Är bara glad att jag hittat nått som passar mig, som jag verkligen vill gå på och som gör mig gott. Dessutom bara så perfekt att det är här i byn så att inte det faktum att man måste åka nånstans sätter käppar i hjulet.
Hoppas det kommer fortsätta.
 
Drömde en sjukt otäck dröm, min spegelbild levde, svår beskrivet men ruskigt läskigt.
 
Fick jobba extra idag, det behövs verkligen och med detta jobb går det hur bra som helst. Men nu är jag trött och i stort behov av ledighet. 4 dagar är inte fel. Imorgon ska jag göra så lite som möjligt. En rejäl promenad med Stråla sen ska jag bara peta mig i naveln resten av dan.
 
Idag hade jag en tanke om att stanna och kolla på WEn i Boden eftersom att tanken att åka på WEn i Råne med Stråla blev spolierad. Men jag orkade bara inte. Tyvärr, det hade varit roligt, dom skulle träna på bana. Jag åkte hem, köpte pizza på vägen och snarkade i soffan iställlet.
 
 
Lucia imorgon. Känns helt sjukt. Vart är julkänslan nu för tiden? Det ser även ut som att vi får en grön jul. Alternativt lite silver blank.
Otrevligt.
0 kommentarer