En stund till

Nu börjar det gräva i mig efter en till häst. Det har varit så fruktansvärt tråkigt nu när Stråla varit skadad och hur det än är så vill jag ju ha en till. Jag hade tänkt vänta till våren men vi får väl se. Än så länge sitter jag på mina händer när jag ser nån häst som kan vara intressant. Lustigt nog så har det börjat dyka upp väldigt många hästar som faller inom mina "krav". Jag söker dom inte ens dom bara liksom ploppar upp framför näsan på mig.
Ja, vi får väl se. Å andra sidan går tiden ändå så fort så jag borde ju kunna vänta i alla fall nån månad till. Jag måste även reda ut vad det är jag verkligen vill ha. Fasen också, låna en mage och tillverka en egen dressyrpålle hade ju varit fint alltså. Riktigt fint. Men då blir det inget rida av på minst 5 år 
 
Mm.
Ja vi får väl se. 
 
Hursom så har jag tänkt vara nogrann den här gången. Titta på flera olika och inte ta första bästa som jag tycker synd om eller blir kär i. Det är tanken iaf.
Framför allt få lite ordning på ekonomin först. Sitt på händerna en stund till.
 
1 kommentar
Linnea

Jag vet hur det är de där! Då jag tog bort första hästen Dennis bestämde jag att nä, nu är jag klar med hästar, det är alldeles för hemskt när man måste låta dem gå. Jag slängde in alla hästgrejer i ett rum i källaren, stängde dörren och gick upp. Startade datorn, öppnade blocket och hittade en MC i norsjö som vi for och köpte. Jag var nöjd ett tag, sen började jag lik förbannat kika på hästannonser. For och kollade på några men gick inte rätt känsla. Efter några veckor dök Frej upp och jag blev helt kär. Magkänslan sa att han var rätt, och tänk så fint det stämde.
Följ hjärtat Linda!

Troll finns ju kvar, om du vill träffa honom igen.

Kram!