Dinnertime

 
Och just nu känner jag mig så här
 
Idag fick jag iaf veta att jag har fortsatt jobb efter nyår, hur eller var vet jag inte riktigt men iaf hos en av mina personer och det känns jäkligt skönt. 
 
Det blev lite mycket denna dag så jag har inte hunnit ut med nån pållehäst, jag tror Strålan får vila idag, fast hon redan vilat typ måndag tisdag, och så rider jag imorgon innan jobet. Sen har Helena henne i helgen för jag jobbar från 15.30 fredag em till kl 8 på måndag morgon. Då blir det att hon rids 3 dagar efter varann så det blir nog ändå okej med vila idag. (Övertygar mig själv här).
 
Mycket ja, inte som jag tänkt mig alls. Först hudläkare själv kl 8 få se om det blir nån ordning på mitt böldansikte. Sen direkt till djursjukhuset med Ebba där jag trodde jag skulle lämna henne men dom tog bara ett blodprov och gav henne mat sen fick vi återkomma två timmar senare för ett till blodprov. Så där fick jag två timmar att fördriva på storheden, hittade en kjol iaf till imorgonkväll men jag hade hellre varit och pysslat med hästarna.
Nå och så hem en sväng för att sen åka till Boden och ha personalmöten, för båda som jag jobbar hos och så hem en snabbis, förbi högubben och betala lite och där blir man alltid fast längre än man tänkt och så iväg på yoga.
Puh!
 
Nu. Middag!
0 kommentarer