Sådär ja

SEMESTER!!!
Whoop whoop!
Herremingud vad jag har gjort mig förtjänt av lite semester. Fast nu börjar vi med att stiga upp före fan imorgon och hunduställningsjobb. Det är ju iaf riktigt roligt och i år har det bara blivit två utsällningar för mig.
 
Jag kommer nog längta ihjäl mig efter hästarna dock, dagens ridtur med Maysan gav mersmak. Det var så himla trevligt. Vi började med att ta en promenad i skogen så att Ebba och Skorpan fick röra lite på sig också sen hoppade jag upp och de första 15 minutrarna var hon så stel så stel trots skogspromenaden före men så sa det liksom bara plopp och lossnade så var hon så fin så fin så aj aj. Och PIGG. Hej bara, jag satt nästan löst där ibland då hon sprättade för farliga saker.
Söt tant! 
Vi tog en ganska lugn tur med mest skritt men såklart en del trav och några härliga galopper.
Stretchade henne ordentligt efteråt och frambenen sitter fast en hel del, matten måste sluta slarva med stretchingen också, usch vad jag har varit dålig på det hela sommaren.
Nu får jag vänta ända till på måndag innan jag får rida igen och då vet jag inte om jag hinner, måste åka in till stan och göra en massa ärenden och så fixa klart transporten. 
Men jag måste ju iaf hinna med ett pass på Stråla innan vi drar till Skellefteå.
Helena har Strålan i helgen och Sara har Mayan på söndag. 
 
1 kommentar
Therese

Åh vad vi längtar tills ni kommer :D