Hoppsan

Jag fick precis ett mail från Hollys ägare, jag hade skickat ett tidigare med lite bilder så hon svarade på det.
Hon skrev att jag fick lämna tillbaka henne om jag ville för nu hade dom plats i stallet och att dom hade funderat på att sälja henne men trodde inte att det skulle bli så.
Magen knöt sig genast och jag kände bara NEJ. Hon ska ju vara hos mig.
När hände det? Den där lilla skitponnyn har visst fastnat i hjärtat iaf fast jag inte trodde det. Jamen det är väl bara så typiskt mig. Sen NÄR har jag kunnat bara ta hand om ett djur ett tag för att sedan lämna igen? 
Bah!
 
Men jag vill verkligen inte köpa henne så blir det så att dom vill sälja då måste hon nog åka ändå men jag hoppas hon får stanna. 
 
 
3 kommentarer
Ann

ååh vad jobbigt :(
Lilla gullHolly

Tiger

Ah, hon är på foder? Kommer inte ihåg omständigheterna då du hämtade henne. Men hon är ju en helt annan häst nu, ju! :)

Sen; tack för superintressant svar! Jag är också sunt skeptisk (det ska man nog vara) men när det fungerar, fungerar det! På djuren är det kanske lättare att verkligen se (det att han visste hältan före veterinären var mycket intressant) om/att det hjälper, tänker de skulle inte reagera som du observerat annars.

Har du prövar på dig själv? Din kropp? Vi människor är ju så förståndiga, analyserar allt, klara över placeboeffekten (vilket inte spelar nån roll, hjälper det då hjälper det, oavsett anledning) och problematiserar allting. Skulle nog lättare bortförklara effekten hos oss..

Jag fick för några år sen hjälp av en i släkten då min rygg hade typ låst sig, jävligt ont å hade pågått i +14 dagar. Otroligt irriterande, du vet (känns iof fånigt att beskriva min lilla krämpa motför din krånglande kropp).
Så såg min släkting mig förbannad linka omkring och erbjöd sig att fixa mig med sacrokraniell behandling (stavning?). Jag var ju milt sagt skeptisk. Tänkte det kan ju inte bli sämre å det släpper väl naturligt nån gång anyway. Låg mest där under behandlingen å, well, var typ överseende med hennes metod (jag menar, överlägsen much?).
MEN, 2 tim efter behandlingen var jag HELT okej i ryggen!
Inte en tillstymmelse till problem eller smärta. Kändes som magi! Kunde djupandas igen! Å sitta! Å gå på toa! ;) Var helt okej i månader. Kan ej förklara det.

Tiger, igen

OCH! Ska sägas att behandlingen - för den som inte vet - var att jag låg raklång på rygg och somnade av i 20 min, medan hon satt vid min huvudända höll med sina händer runt mitt bakhuvud.
That's it. Kände mest att hennes fingrar ibland pressade/tryckte i bakhuvudet, men det var allt. Därav milt sagt skeptisk - men det fick jag äta upp.

Märkligt.