Surkorv!

Men bläh!! 3313 kr i restskatt. Blah, bläh och blurk! Precis vad jag inte behövde. Då ska jag ju dra av för resor så jag hoppas iaf att det kommer gå jämt upp men jag hade mycket behövt få några extra slantar. 
Fy för i satan också.
 
Wow är tröga som fan att ha och göra med, man kan ju tycka att man skulle vara rädd om sina kunder och om en kund är beredd att köpa en jävla sadel för tretti jävla tusen så borde ju servicen ingå i priset liksom.
När jag skickade ett meddelande på facebook så blev det lite fart. En stund. Sen blev det tyst igen.
Helvetes jävla skit. 
Jag har suttit halva natten för att försöka hitta ett annat alternativ till mitt köksbord. Blah! I framtiden ska jag bara ha tunna varmblod så det finns sadlar som passar.
 
Jag vill ju kunna börja träna min häst på riktigt, vi kan liksom inte fjåsa runt barbacka hela livet, det blir inget bra värt av det.
 
Jo jag är lite sur idag, undrar om det är nå pms på gång.
Jag blev skitsur när jag kom hem och såg att tårtan var uppäten. inte för att jag missunnar nån tårta men jag är van att det jag har i kylen det är kvar i kylen och det hade suttit fint med tårta efter en rätt jobbig arbetsdag.
Bah!!
 
Stråla och Mayan fick sig bara en kort cykeltur på 30 minuter. Pigga och glada var dom. Matten var lite surig men vi hade några fina mysminuter, speciellt när jag var förbi efter jobbet och drog av dom täckena, då var dom så goa å mysiga. 
 
 
 
0 kommentarer