Lobotomera mig

Glööööhh. Så känns det. Ungefär som att hela jag är en hög med nystompat potatismos. Jävla halsfluss!
 
 
Veterinärbesök idag då och jag har fått bestämda order om att träna häst. Antingen så tränar jag häst eller så avlivar jag häst.
Riktigt så hårt sagt var det inte men det var nog vad jag behövde höra. Hon mår inte bra av att stå och hon behöver puschas. Hon är även en häst som gillar att arbeta och bör inte bara för kroppens skull utan även för sitt psykiska välmående få arbeta.
Rådet var att lobotomera mig själv, sluta googla så förbannat och tro på att jag kan. Bit i hop och inse att även om det är jobbigt för henne just nu så är det det bästa för henne.
Japp japp. 
Såklart utan att överdriva men jag vet att jag har en tendens till att mesa på. Det var så mycket hon sa som var så spot on. Så precis jag och Stråla, och att hon själv brottas med liknande med sin egen häst är bra att få höra.
 Jag tror det blir jättebra att komplettera med en medryttare som inte ser Stråla som sin bäbis och oroar ihjäl sig över minsta lilla. Kan jag bara såsmåningom släppa greppet så blir det nog fint. 
 
Jag fick hem tre böcker idag
Mycket lägligt som underhållning i sjuklägret att ligga och planera lite för Strålas träning, ja Mayans också förstås. Det verkar vara väldigt intressanta övningar.
 
Gud vad jag längtar efter att vara frisk och att ridbanan eller iaf ängarna hemmavid ska tina och torka. 
 
Dom har även fått tänderna kollade idag och Stråla hade lite vassa kanter som gjort små sår i slemhinnorna på båda sidorna samt att hon hade en liten inpackning. Hon har inte riktigt gillat att man tagit i henne på senaste och protesterat med att kasta med huvudet, kan vara därför. 
Mayan hade sen tidigare i år tappat en framtand där det satt kvar rotrester som hon plockade bort, hon hade även en jättelös tand som drogs ut så nu har Maysan bara fyra framtänder uppe och fyra nere. Tuggtänderna var dock fina som vanligt inga inpackningar eller nått, lite karies men det sa hon inte alls är konsigt med tanke på ålderna på kuse.
Så samma tandstatus som förut. Tur att det är framtänderna som trillar ut, dom klarar hon sig utan. Nu ska hon inte behöva ha ont heller.
 
 
1 kommentar
Ann

Vad bra ändå! Hejar på er! :)