Fint

Vilken fin påskdag det var, kanonväder och efter lite handling, ridning och dressyrtittande så blev det en tupplur, supergod lammstekstek till middag och kladdkaka till efterätt, när sen magen stod i fyra hörn så åkte jag till hästarna igen och avslutade dagen med att tömköra Stråla.
Oh så trevlig hon var. Hon började med att slita och dra i tömmen så jag han börja fundera på vad det var frågan om men då jag kom ihåg vad Anders sa och verkligen försökte slappna av i händer, armar och hela vägen så mjukande även hon. Såklart, så enkelt var det. Sen var hon väldigt duktig på att säja till så fort jag spände mig lite för mycket. 
Utöver det var hon så lyhörd och gjorde öppnor hur mjukt och fint som helst, skänkelvikningen är lite svårare men det gick sååå mycket bättre än vad det gjort här tidigare. Hon lyssnade verkligen på minsta lilla förändring i min kropp, precis så där som hon brukar när hon är som hon ska, även på hemvägen och det kändes bara riktigt riktigt bra.
 
 
 Idag är jag trött och ska försöka ta det lite lugnare, är ju långt ifrån frisk men det är så svårt. Speciellt när solen lyser där ute. Ska ta och rida Stråla lite sen är det dags för mer dressyr på tv, küren idag.
 
 
0 kommentarer