Bra helg

Vilken fin helg. Just lämnat av Therese på busstationen igen, en helg går bara FÖR fort. Men vi har hunnit med mycket. WE träning med Stråla på fredag, det var knökfullt i ridhuset så jag var mest virrig men det gick så bra och hon var så fin Strålan. 
Red tom lite och testade på några av grejerna från ryggen.
 
 
Och igår så var vi till ridhuset med Mayan och jag tom hoppade lite. Helt sjukt vad jag tycker det är läsigt. Först la vi upp ett litet litet kryss men när jag styrde på det så såg det ut som att det var flera meter högt så vi la ner ena änden och då vågade jag styra på och Mayan hoppade så gärna och hon valde hela tiden att hoppa på den högsta sidan.
Jäklar var hon tyckte det var roligt, hon blev jätteglad och taggad och var tom tvungen att studsa lite. Det lustiga är att jag tyckte att det kändes som att hon galopperade ganska fort mot hindret men när jag såg det på film så såg det ut som snigelfart. Ha ha.
riktigt roligt var det iaf. 
Tänkte visa en film nån dag men inte nu, det blir en kass bild isället, den enda bild som blev på just hoppningen.
Notera gärna den fantastika hållningen på matten som håller på att kissa på sig över det enorma hindret och hästens fantastiska bakbensaktion.
 
Finaste stollehästen
 
Nackdelen men en ny kamera verkar vara att det tar en halv evighet att ladda upp bilderna. Dom är väl bra mycket större än mobilbilderna liksom. 
Men jag kommer lägga in mer bilder från helgen efterom, det är så kul att ha haft en fotgraf med. Det är ju inte ofta jag blir förevigad tillsammans med mina djur så det är skitkul för mig. Även om jag har lite ångest över att se mig själv på bild.
 
Idag fick Therese rida pärlan en sväng i solen, det var verkligen en fantastisk vårdag idag. 
 
 Å så har vi spelat en massa tv-spel, skitkul ju. 
2 kommentarer
Therese

Superduper helg!
Längtar redan tills nästa gång. :)

Ann

Åh vad kuul! :) Både WE & skutt! Fint rött schabrak!

Svar: Ja skitkul =)
Stjärnstrålar