Que sera sera

Idag var det jätteskönt att träna. Har fått trappa upp en del, i en väldigt lagom takt för jag mår alltid bra efteråt. Förutom i fredags när jag var direkt efter jobbet så det ska inte upprepas. Nu känner jag mig väldigt motiverad. Skulle bara behöva bli lite motiverad att äta någorlunda nyttigare också men det lär ju inte hända.
Nu är det iaf nästan riktigt tungt vilket är bra. Mer muskler och mindre fett thanx.
Men ack vad jag hade behövt nå bra kläder och kanske framför allt skor till att träna i.
 
Ridit Strålan som var på lite bökhumör och åt löv så hon trillade ner i ett dike, blev livrädd för en skithög mitt i en fin travöppna och å lite sånt.
Skithäst <3
Fin var hon ändå min lilla tös. Mayan och medryttarn var med. En annan sak jag har upptäckt med donnan är att hon har börjat gå på lina med frambenen, man ser ju bättre när nån annan sitter på, så Maria ska få kolla på henne. Annars tycker jag ju att hon är jättefin i kroppen och är inte öm nånstans och glad som sjutton är hon.
Fundersam blir man alltid.
 

Lilleman tyckte att det var lämpligt att sitta på datorn och kvällputsa sig.
 
Nu ska jag se om det går att se idol på play. Måste ju se hur det går för den här fantastiske kille
 
2 kommentarer
Therese

Va kul att du har kommit igång med träningen :) du ska se att kosten kommer sen av sig själv och gör den inte det är inte det hela världen det heller, va nöjd över att du tränar. Jag tycker du är duktig :)

Marie

Haha på riktigt, föll hon ner i ett dike? Fick ett morgonskratt när jag såg det för mig ;)