Give me that cow

Joråsattee..
Mm.
 
 
Ridlektion med Mayan igårn för en ny instruktör. Camilla i Integrerad ridning. 
Tyvärr så kunde Mayan bara skritta på ridbanan, som jag sagt förut så är den ju skitkass så jag borde ju ha tänkt på det och inte gått dit. Men riktigt så illa som det var igår har det inte varit tidigare, hon kunde inte ens trava, så vi började klura på vad det kan vara. jag har tyckt att hon har varit väldigt ömfotad sen senaste skoningen. Och jag har börjat fundera på om det kan ha att göra med att hon får i sig för mycket gräs. Ska testa att inte ha henne på gräs nu, inte för att det typp finns nå gräs kvar, lite i en hage så då undviker vi den och ser om det blir bättre.
 
Hursom så kunde vi iaf skritta och jag är väldigt nöjd med lektionen ändå och med instruktören. Mayan kämpade på så gott hon kunde och fick jobba väldigt mycket mjukgörande, ganska mycket öppna på åttvolt. Klurigt som tusan för matte att hålla koll på sina kroppsdelear så jag är rätt nöjd att det bara gick i skritt, jag är inte snabb på att lära in nya rörlesemönster. 
 
Idag var Mayan jättemjuk och fin i kroppen och jag kan bara anta att det är från gårdagens arbete. 
Hon fick gå en sväng bakom vagnen idag tillsammans med Skorpan.
 
 
Cyklade med Stråla igår och hittade en kompis. Först var den jätteläskig som sprang runt och ville leka och Stråla Struttade och drakblåste men sen så stod dom och nosade på varann och lilla kossan tänkte slicka Strålan på mulen, om den bara hade nått...
Idag när jag körde förbi så kom, just bara den här lilla vännen springande (dom andra står ju bara i bakgrunden och glor), båda gångerna vi gick förbi.
Jag vill ta hem den...
 
Idag har alla fått vara ut.
1 kommentar
Johanna

Kul att rida för en ny instruktör & vara nöjd. Vi behöver en tyngre släpa för att sladda banan med & regn, banan behöver fukt & en tung släpa för att komprimera ihop & börja binda underlaget...men det kommer väl snart förmodligen, hösten brukar ju inte vara regnlös...