En till mysdag med inslag av surkärring

Var i valet och kvalet om jag skulle rida Stråla på banan idag men när jag tog ut Skorpan så plöjde Stråla hagen för att gå ut och äta gräääs och när jag satte tillbaka henne i hagen så var hon SKITSUR så jag skippade ridningen. Båda på dåligt humör och Stråla utsvulten (Oj oj stackars magra lilla häst ) och halvdöeende är ingen bra kombo.
Ja jisses. Nu får hon iaf gå i en hage med bra ström och lite lite gräs som hon kan gnaga på, kanske tillfredställer det värsta.
Ja, jag måste ju bara skratta åt henne och hur sur hon blir och hur orättvist hon tycker det är när dom andra får komma ut och beta och inte hon. Hon har humör fröken. Visst, inte är det kul att måsta gå i ponnyhagen och bara äta hö. Men vad gör man? Åker och hämtar halm ska jag försöka göra. Om jag hinner med i år innan allt tar slut.
 
 
Nåväl.
Tog ut Leffe och Skorpan. Pysslade om Leffe lite extra.
När jag skrubbade hans snopp med "The magic brush" så  tackade han mig genom att ställa sig på min fot.
Hmm.
Stackarn blir så biten PÅ snoppen. Sablar vad det kliar. Jävla knott.
Sen en liten skritt tur på glad farbror. Åh, han är så mysig. Älskade vän.
 
Skorpan fick jag tyvärr ett litet utbrott på då hon bara är utsvulten, hon med, konstant näsan i backen och bara bara mat i huvudet, sliter och drar. Nå sen följde hon med fint iaf.
 
Stannade och tittade på fåren som busade. Kul, tyckte Leif. Läskigt tyckte Skorpan, får är inte att lita på.
Stannade och pratade med kossor. Hej kooompisar tyckte hästarna. Konstiga djur det där tyckte kossorna.
Så mysigt.
 
Annars har jag varit och tränat och var allmänt ganska matt i kroppen. Ökade på lite idag och jag blev riktigt trött. Så hem och slappa lite innan hästarna.
 
På torsdag ska jag och Ebba till Öjebyn, dags för att rengöra munnen på Ebbs och hoppas hon slipper dra några tänder.
 
0 kommentarer