Ponnypruttar

Äh, idag gick det en massa timmar till bilstrul. Igen. Bästa köpet ever det där...
Så har jag tillslut ponnysäkrat storhäst hagen samt gjort en ponnyhage. Tanken är att dom ska gå tillsammans en del, att alla ska gå i båda hagarna, men att ponnyerna ska ha sitt eget främst för att inte rulla fram. Det blev bra men när jag var klar så hade jag så in i helvete ont i ryggen så det blev då ingen ridning. Tog en körtur även om det var rätt plågsamt det också.
Det har varit extra illa i ländryggen och ner över svanskotan ett tag nu och det verkar vara hostan som på något vis har bidragit till inflammation där.
 
Ja å på tal om hostan. Lunginflammation. Igen.
 
 
1 kommentar
tiger, ishavet

Hosta, lunginflammation x 2, till och från i formen under kanske 2-3 mån?

Kanske kan du ha mykoplasma? Det är en liiiten bakterie som smittar nu på hösten och orsakar diffusa å långvarande symptom som småförkylningar som inte går över, luftvägsproblem/halsinfektioner å lunginflammation (men den mildare varianten, som inte går långt ned i lungorna). Vi har några på jobbet som har den just nu, kom att tänka på det just därför.

Den försvinner av sig själv efter några månader, men om man får tex lunginflammation så bör den behandlas. Mot mykoplasmabakterien hjälper inte penicillin, du måste få antibiotika.
En tanke, bara.

Ta hand om dig! :)