I want a t-shirt like that.

Som förstått så var det en tung jobbhelg, när jag kom hem lördagnatt så for jag förbi och snosade på hästarna. Det gjorde gott. Nu i eftermiddag har jag sovit några timmar och sedan på kvällen så har jag och Mayan tagit oss ett pass på ridbanan.
Hon var jättefin faktiskt. Banan kändes något bättre idag, lite fastare liksom, undrar om det var för att det var några minusgrader.
Stel ja, och det märks att vänster bak inte riktigt är med som det ska men det går framåt och hon jobbade så bra när hon var uppvärmd och igång.
Låg tre bommar där som vi travade över ibland.
Red öppna på åttvolt i skritt, serpentiner i trav osv.
Sen har jag så jävla ont i ländryggen så jag red verkligen som en kratta. Fann mig själv framåtlutad flera gånger och eller ha stängt höfterna, stelnat till och lagt i bromsen. Så med det i tanke så gick damen riktigt fint. På hemvägen hade hon ett jättefint gung genom hela kroppen och hela hästen såg allmänt avslappnad ut.
Och, sadeln hade inte rört sig idag som jag blev lite orolig över härom dan.
Mycket mycket nöjd.
 
Damen var lite mörkrädd idag och gick och snorkade och små sprättade på väg till och från ridbanan. Söt tant.
Pigg och glad så det var roligt.
 
Nu har jag kommit in i en period där det är roligt att rida på banan. Ovanligt att jag tycker det men visst, vi har så perfekt nära 10-15 minuters framskrittning så kan man rida där en stund och sedan dra hem. Typ. Perfekt. Och nu när det börjar bli mörkt så bor vi på rätt sida av byn. Hej gatlyktor och belyst ridbana.
 
Imorgon blir det Eva lektion med Stråla.
 
Oh, jag är så förtjust i Sheldon.
Det tog ett tag innan jag fastnade för TBBT och i början så kunde jag inte låta bli att störa mig på att killarna alltid är väldigt påpälsade med minst två tröjor och ofta med jackor och västar osv medans Penny alltid bara har ett väldigt litet linne...
Mm.
Nå men humorn är underbar och hela casten är underbar. Men främst Sheldon. Autistisk ja? Jim Parsons är verkligen Amazing.
 
Älskar Sheldons t-shirts.
Ett urval
Den lila med  testbilden på är min favorit, jag vill ha en sån. Fjärde från vänster längst ner.
Så är han ju rätt fin också. Ju.
 
 
1 kommentar
Q ord & inga visor!

Haha.. jag är helt såld på den serien ^^ Jag har ju autism i familjen och vi har rätt kul åt den där serien här hemma.Många likheter haha..

sv:Individen är ju jätte viktig.Jag tror inte att alla hästar är stöpta i en mall på något sätt .Utan hästar är olika och har olika förutsättningar.

Det är ju som dina..alla olika och har olika behov och du ser till just de behoven.Så ska det vara tycker jag =)

Skönt att det släppt med den lilla shettisen du tog hem som var fryssen tidigare ..Att det liksom vänt.Vad tror du är anledningen till det?
mvh/Q