Härliga tisdag

Ho ho vilken träningsvärk jag har i magen idag. Det var inget åka häst igår inte. Härligt!
Idag har Stråla fått kramar och mys i massor samt lite massage, ganska stel i ländryggen. Så har hon även fått dra rockarden med Mayan och Skorpan bakom, det var halv storm men vi blåste inte bort. For genom skogen och Staffansvägen runt. Jättepigg och alert tjej tills vi hade avverkat hälften, då blev hon trött men jobbade bra hela vägen hem också.
Fina tjejen.
Mayan var också pigg och glad och ganska i gasen i början. Nu börjar dom vara höstpigga mina hästar.
Ja, även Skorpan var pigg och glad.
Massor med mys med hästarna inne i ligghallen och nu när alla går tillsammans så är dom minsann där inne alla fem också. Mys på hög nivå.
 
Var till Älvsbyn på ett uppdrag och passade på att hälsa på moster och Ebbe till Ebbas stora lycka. Oj vad dom hade roligt.
Det är så härligt att se min 10 åriga tant busa så. Och dom leker så bra ihop, riktigt goda vänner dom där två. Synd att vi inte ses oftare.
 
Och så måste jag ju bara bjuda på denna fantastiska bild på mig och Ragge för ca 12 år sen.
Älskade fina Ragge. Oj vad roligt med en bild på oss tillsammans. Synd bara att jag ser ut som ett fyllo som har glidit in i koma eller nått.
Lilla ponnyplutten. Endast 148 över marken.
3 kommentarer
Linnea

Kul med hundbus och vilken mysig bild på dig och Ragge :)

Johanna

Vet inte, allt är väl som smaken, delat. Fick tips av min hemmaveterinär iallafall att ATG var bättre då hon visste några som varit till nya och inte riktigt var nöjda.

Ann

Åååh Ragge <3<3<3<3<3