För i fanders!

Milda Matilda vad tiden går fort. Jag håller på och pysslar i min "sadelkammare" hänger upp krokar, tränshängare osv.
Det är ju verkligen inte optimalt i det lilla utrymmet med ruskigt lågt i tak, (Jag dunkar ständigt skallen i en balk som går i mitten) men det blir nog bra, kul när man ser att det kommer bli bra men för i fanders vilken röra under tiden och för i fanders vad mycket grejjer jag har.
När man ska göra nånting samtidigt som man ska försöka få hästarna aktiverade så hejsan hoppsan så har det gått 5-6 timmar och kroppen säjer "nej du, inge mer, ajaj".
Frusterande.
Sen så funderar jag så på hur jag ska lösa värme frågan. Vad för slags värmekälla man ska ha, hur jag får dit den (el osv) och hur värmen håller där inne... För det känns ju definitivt som att man vill ha lite varmt för lädretskull, för att böta saker ska kunna torka och för att jag ska kunna värma upp min frusna lekamen efter en ridtur. Det är ju nog jävligt att stå i kylan och pyssla om hästarna (inte gott för min kropp) så jag behöver nånstans att tina lite.
Hmm...
 
Ridit lektion idag för Camilla https://www.facebook.com/pages/C-harmoni/1389660497924646?fref=ts hon tyckte tack och lov att Mayan var mycket mycket bättre än sist och de känner ju jag också fast jag känner ju också att det är en bit kvar.
Mayan har iaf kämpat på jättebra och vi har till och med gjort öppna på volt samt sluta i TRAV och det är svårt för tant. Och för piloten, troligtvis svårast för piloten, sånt där är så mycket lättare med Stråla som är så mjuk och smidig i kroppen så hon bara glider fram, Mayan måste jag stötta och hjälpa mycket mer.
 
Stråla fick sig bara en promenad med hjärngympa och kravet att behålla fokus på uppgiften. Svårt som sjuttsingen för liten fröken.
 
Leffe är söt

Så rusade den helgen förbi och imorgon var det dags att jobba igen... Den tyngsta jobbveckan, jag längtar till nästa vecka, endast två dagar jobb.
 
 
0 kommentarer