Massage

Znark vad trött jag är. Har dock sovit riktigt bra i natt med värmedynan, somnade runt 23, nästan på en gång jag la mig vilket aldrig händer, och vaknade två timmar senare och trodde jag hade sovit färdigt =) Å så fick jag sova 6 timmar till! Whopptido.
När jag ska upp tidigt och jobba så vaknar jag dock hela tiden och kollar klockan för jag är så himla orolig att försova mig.
Mayan och Stråla har fått sig Massage idag, Stråla var jättemysig och stod med sitt huvud i min famn typ hela tiden. Mayan var däremot väldigt känslig och ville inte riktigt alls vara med. Tror det kan bero på att det smällde till och blev kallt och hon bara stått med det tunnare täcket.
Annars får dom vila idag.
 
Jag hade tänkt åka till ridhuset i helgen med både Mayan och Stråla men se det går ju inte nu med det här läskiga viruset som går =S
3 kommentarer
Chricko

Jag har då varit idag och Åker imorgon igen. Går bara direkt in i ridhuset. De hade inga tecken på någon häst i alla fall. Anna semren skrev att om man skulle till ridhuset skulle man bara inte gå in i stall. Hoppas då att det inte ska vara någon risk . För då håller jag mig hemma:-S i så fall blir man ju låst hemma några månader i värsta fall

Svar: Jaså. Ja jag blev så nojjig när det är luftburet. Tänker att det behöver ju bara vara en annan häst i ridhuset som bär på smittan. Dom behöver ju inte vara sjuk för att bära det med sig. Jag vet inte. Kanske man vågar sig iväg men samtidigt känns det så onödigt att riskera.
Stjärnstrålar

Ida

Bra att värmen gör dig gött :)

Chricko

Rider tider när ingen är där:-) har aldrig hittills lyckats träffa in en annan häst i ridhuset.