Kära transport

Så jäkla gott det är att komma hem och sätta sig i soffan med en kopp kaffe och en bit kaka som mamma har bakat efter en lång dag i farten.
Det som stör är att det nu har varit tre korta strömavbrott på 30 minuter. Så datorn stänger av sig och det stör i tv tittandet. Morr.
Regnigt väder idag. Blööö. Kallt och regnigt. Jag emigrerar snart.
Testade att köra Stråla idag. Var lite orolig hur det skulle gå, om hon skulle tycka att det var okej, hoon taktade de första 10 metrarna sen slappnade hon av, som att hon kände att det inte gjorde så ont så lunkade vi på 10 minuter bortåt, vände hem så blev det lite mer bråttom igen men även där lugnade hon sig snart och lunkade hem.
Skönt.
 
Hämtat lite hö, bytt däck på transporten och konstaterat att den behöver renoveras lite. Färgen har börjat flagna och väggarna har börjat murkna, inte bra. Plus att det har gått en lampa och så behöver man byta strömsladden å så.
Det blir lite pyssel i sommar. Passa på att dra ut mattan och kolla golvet också kanske. Jag vill ju att den ska tjäna mig i många år. Nu när jag äntligen har en egen transport. Har ju tyvärr inte haft möjlighet att använda den alls i närheten av vad jag hade önskat. Men, bara att jag har den är underbart. Den får INTE gå sönder.
 
1 kommentar
Johanna

Jag håller med, det är kanon med egen transport!