?

Tack så mycket för era hålla tummar.
Jag är väldigt osäker på hur det gick. Jag mitt dumma nöt gick ut riktigt kasst med ha glömt bort vad det var för jobb jag var på intervju om. Bra där! Men jag får väl försvara mig med att jag läst så många jobb annonser och sökt så många jobb så det blev lite rörigt i mitt huvud. Sen tyckte jag det kändes bra och jag kunde ge dom relativt bra svar, som alltid helusel på att framhålla vad jag är bra på. Är jag bra på nått alls? Eh..
Sen kom då frågan om problem med nacke/rygg... Ja.. Jobbet verkade inte jättefysiskt tungt men det är ju klart dom väljer en frisk person i första hand.
Ja vi får väl se helt enkelt men det känns ju lite som, kommer jag nånsin att få ett jobb med den här kroppen? Kommer jag nånsin att orka med ett jobb?
Ah, just nu klarar jag ju knappt av att ta hand om mig själv, Hygienen är under all kritik alltså, duscha är ibland bara helt oöverkomligt och raka benen, ja det gjorde jag iaf för massörens skull. Lite väl mycket info här kanske, men det är lite på den nivån det är nu.
Igår målade jag naglarna för första gången på flera månader. Det brukar jag ju göra ofta annars men det har bara inte gått. Orkar inte. Fast jag har tänkt på det ungefär varje dag i två månader. Städa har jag ju aldrig prioriterat men nu har jag velat göra det, men icket mäktat med.
Men jag vet ju också att det är en ond cirkel, med ett jobb får man in pengar och får en bättre fungerande lite mer uppstyrd "vardag" och en lite extra mening med livet. Ibland känns det som att jag bara vill ligga i min soffa och gömma mig från världen i diverse serier men det vill jag ju inte egentligen. Jag vill verkligen ha ett jobb, men finns det något jobb som vill ha mig?
Att sluta i hemtjänsten var ju bland det bästa jag nånsin gjort men också bland det dummaste, där var det ju så att dom hade mig och kunde inte göra sig av med mig.
Jag vet ju även att jag dippat djupare än på länge denna gång och jag ska upp igen även om det kan kännas som en evighet bort.
 
Jag hoppas iaf att dom vill ta nästa steg och träffa mig igen, jag fick en bra känsla av företaget också.
 
 
..................
Men hur härliga illustrationer gör inte den här tjejjen?
http://noukah.blogg.se/index.html
Alla som har blogg.se finner den på högersidan i översikten.
Kolla bara på den här bilden
2 kommentarer
Ida

Det har verkligen varit en osedvanligt tuff vinter, men nu borde det väl ändå räcka snart. Hoppas både du & vi får lite mer tur & kraft framöver, det behövs! Dags att göra något annat än jobb i vård & omsorg?

tiger, ishavet

Jag håller oavsett tummarna. Förstår att du har det tungt och även om du tycker att du blir för personlig så tycker jag att min förståelse blir större.

Det med jobb håller jag med om; det skapar struktur, omväxling och fritiden blir plötsligt mycket värd. Ett dåligt jobb är iof inte okej då det bryter ner, men de flesta jobb i vart fall NÅGOT positivt med sig. Typ.
Förstår vad du menar m serier etc. Jag älskar ju själv serier och fangirling, men om det var allt jag gjorde på dagarna hade jag inte alls uppskattat det.
Kram