Dagsform

Japp det blev en liten ridtur på finaste Mayan. Hon fick sig lite massage först och sen gav vi oss iväg förbi lappkullen och upp på berget där, kanske halvvägs upp. Det blev mest skritt eftersom det var så brant och hon ganska nyligt har fått behandling så tog vi det lugnt och fokuserade på att ryggen skulle vara med. Vi tappade den med jämna mellanrum men fick upp den igen. Travade lite här och där, ingen galopp idag.
Där det var slät mark så drog vi några öppnor och skänkelvikningar.
Jättefin tjej som blev ganska trött.
 
Jag kom på just det att det är ju inte bara hästarnas dagsform jag måste ta hänsyn till, min också ju och den var rätt bra idag så det var nog rätt val att rida en sväng idag i alla fall.
 
Först av allt så tog jag och Stråla en promenad, här och där gick vi så att hon fick lyfta lite extra på fötterna och så tränade vi ryggningar som så småningom ska göras i uppförsbacke för att hjälpa henne träna upp länd/rumpa/rygg. Lugnt och sansat med koncentration på uppgiften och huvudet lågt. inte så lätt som det låter alltid men hon var duktig.
 
Nu ska jag äta fisk och potatis till middag, mums! Titta på The Perks of Being a Wallflower och hoppas den är bra. Har läst mycket gott om den.
Igår försökte jag titta på Neighbour For Sale som skulle vara en komedi med Will Ferell. Det var snarare ett mycket sömnigt urtråkigt drama.
 
1 kommentar
Camilla Danielsson

Skönt med lite klättring =D.. Vi klättrade för någon dag sen vi oxå!!

SV: ne 12år är ju inte det...