Skönt med lite luft

Åh vad skönt det var att vara ute en stund och att vara i stallet och pyssla om hästarna. Det känns som att det var skitänge sen.
Mayan har börjat fälla ordentligt nu. Skönt. Eller skönt men om hon blir av med lite hår kanske hon slipper svettas så.
Ja det blev ju en massa oplanerad helvila för hästarna men jag drog ut dom en snabbis på byn idag. Stråla t.o.m gjorde lite krumbukter. pigg tös.
Jag har förresten sett henne ta jättefina galopper i hagen, det ser jag som ett gott tecken. Snart är det dags för Anna igen.
 
Lilleman han tycker minsann att han är så frisk nu så att han kan gå ut. Eller... eh.. släpa sig ut. Det tycker inte jag.
Han tycker även att jag är sjukt elak som trycker i honom parrafinolja, det är ju superäckligt ju. Metacamen gick ner mycket lättare.
Nu ligger han och slickar på sin kära banan.
Fluffplutten!
Bästa namnet ever på honom, jag har ju kallat honom både för Plutten och Fluffis så Fluffplutten var ju det ultimata. Nice Ann =)
 
Förresten, igår när jag klippte honom så hittade jag typ skrubbsår på haserna. Som jag tänker att han antingen har fått av att släpa sig fram eller att han typ kanade med när han blev påkörd. Eller vad som nu har hänt med honom.
Jag minns att vi hade en hund som blev påkörd och hon hade såna där märken fast som på "sittbenen" liksom. Efter att hon kanat med bilen.
Han har även blivit rädd för ljud som han inte brukar bry sig om och när grannens ungar var ute och lekte och tjöt i snöhögen här tidigare idag då ilade han iväg och gömde sig.
1 kommentar
Ann

Självklart! ;)