Rumphår

Jag blev så gråtfärdigt glad när Lilleman nästan nästan kom åt att klia sig men vänsterbenet. Det benet som var värre, nu kan han faktiskt röra på det. Han kan även ta sig upp i "sängen" som jag och Ebba bor i, ca en decimeter upp, första gångerna han provade fick han ge upp men skam den som ger sig. 
Annars ser han gladare ut överlag idag. Jag har inte sovit mycket i natt för jag har hållit koll på lilla katten som farit och släpat sig över golvet och besökt lådan flera gånger.
Igår kväll nar han var på toa så fick han massor av pink och lite bajs i pälsen så det var bara klippa honom ren och slät så det inte ska fastna igen. Kattplågeri tyckte Lilleman men där var det i alla fall en fördel att han inte kunde sprattla med bakbenen. Har ju hänt förr att det fastnat skit och jag fått klippa. Alltid förjävligt svårt att hålla i en missnöjd sprattlande katt och klippa densamme baki rumpan samtidigt.
 
Jag vet inte om det syns hur stor hög det vart men det är i alla fall bara rumphår.
 
Nu måste jag nog ge mig ut och röra på mig lite. Känns som att jag vågar lämna honom en stund och jag har varit inomhus på tok för mycket nu.
Mest mosig i huvudet.
Även Ebba längtar ut.
 
Förresten. Sour Cream and Onion ringar doppade i vaniljkvarg är mumma.
Joho då.
0 kommentarer