Manglad

Har varit på massage på kropp och Hälsa eller vad det nu heter i Töre. Jag tror hon hittade 80-90% av mina ömma punkter så jag känner mig rätt överkörd just nu.
Jag är mycket nöjd med hennes insats hon hittade dessutom källan till smärtan i ländryggen, när hon började prata om ischias så slog det mig att det är från när jag trillade av Leffe där för många år sen. Det var precis där det small till och det är efter det som jag fått ont i ischias. Mycket intressant. Om man bara skulle få till den, som satt utav fan hon fick jobba rysligt länge men det är ju inte så konstigt efter alla år, det skulle ju vara underbart. tänk att slippa vakna på nätterna och inte kunna röra sig för att det gör så ont i ländryggen.
Ja, hon må vara lite dyr men om det hjälper så är det ju värt varenda krona.
Jag tror inte jag har varit med om någon tidigare som hittat så mycket som hon gjort. Förstår att det är svårt att hitta allt, det är nog omöjligt i den här kroppen. Hon tipsade även om en privat läkare som var reumatolog och expert på smärtproblematik.
Tack för det. Ska definitivt testa den läkaren.
 
Nu är det snart dags att dra till jobbet för att återkomma hem på torsdag.
2 kommentarer
Ida

Det låter ju riktigt intressant!

ishavsbruden

Ja, det tar tid att hitta den rätta. Hoppas ni kan vara något bra på spåret, nu. Fint med jobb (me förstod inte riktigt 60 tim borta, 40 betalda?

Låter lite märkligt det med den andra tjänsten, men värt att prova. Du ska ju givetvis ha betalt för intro/prov-timmar, även om d inte matchade. Det ÄR ett företag inblandat, då? Då BÖR du få info om det!

Svar: Ja, vi har sovande natt i boden vilket innebär att det baraÄr betalt 3.5 timme på natten.
Så två nätter borta plus all restid blir väldigt många timmar hemifrån.
Stjärnstrålar