Makalöst förunderligt

Prisa gudarna halleluja och allt sånt. På torsdag kommer ÄNTLIGEN mina a-kasse pengar. Det trodde jag inte eftersom hon jag pratade med sa att dom inte skulle komma än, men kanske hon förstod vilken panik det var, vem vet?
Det är en saftig summa så det är lätt att känna att jag skulle kunna göra något roligt med dom, eller shoppa en del. Men jag har räkningar och skulder långt upp över öronen så dom lär försvinna på en gång.
På torsdag alltså. Då måste jag även på banken å få en ny bankdosa som jag har lyckats slarva bort, och så ska jag besikta bilen som jag inte tror går igenom å så ska jag betala bort allt som hänger som bly över mitt huvud. Tack å hej!
 
Imorgon ska jag till kära boden och jobba lite. Ringa veterinären och kolla hur vi ska fortgå med Lilleman. Han går bättre och bättre hela tiden. Däremot så har han inte bajsat på flera dar nu. Det är inte bra. Han avskyr som sagt när jag försöker trycka i honom parrafinolja som ska hjälpa bajseriet och det hamnar mest i pälsen eller i soffan.
Han tycker väl iofs helst att han ska få gå ut och bajsa. Det får han inte.
 
Idag har jag och Ebba varit och prompat med hästgänget.
Vackra djur.
 
Börjar känna mig ridsugen igen och Mayan ser väldigt glad och piggelin ut. Så kanske vi tar oss en tur åt fredan eller nått. Vi får se hur orken håller.
 
Ebba hittade sig en ny sovplats
På utdragssängen som sticker ut lite under soffan. Perfekt för en avlång Basset å ligga där å snarka. Där når jag perfekt på klappa på henne också när jag sitter här med datorn.
2 kommentarer
Ida

Det måste vara en enorm lättnad!

Tjejen vid Ishavet

Äntligen!!!!! :D