Hjärterum

Asch. Det ringde en tjej tidigare angåeende ett jobb jag sökt. Hon tyckte det lät jättebra och skulle bara kolla med brukaren också och undrade om jag kunde komma på intervju redan ikväll.
Där blev jag allt lite glad. Men brukaren tyckte tydigen inte det lät lika bra som hon som ringde för jag har inte hört nått mer. Asch!!
 
Ännu en rysligt risig dag. Soligt och vacker iaf, det är så otroligt skönt att det är ljust ända till kl sex nu, underbart! Så fast jag inte lyckades släpa mig ut med hästen förrän kl 16 så hann vi ändå se en del sol.
Red Mayan hela bergnästet vägen ut. Hon hade nog också en dålig dag för det var väldigt mycket ryckande och slitande i tyglarna, låg på och förökte dra iväg i galopp hela tiden. Det gjorde inte så jättegott för min nacke när hon höll på så.
Ganska roligt var det iaf, i övrigt var hon jättefin. Funderar på om jag skulle ge henne lite slappare veckor framöver med bara bettlöst. Vi får se.
Å så blev det en kort skritt tur med Leffe och Strålan i snöre. Stråla var jättepigg och glad och jag tycker att hon ser bättre ut i kroppen.
När vi kommer tillbaka brukar jag bara släppa in dom i stallet för att själv stänga dörren.
I dag tyckte dom tydligen att det var onödigt att stå i varsin box.
 
Strålan går oftast med Back on Track täcket på när vi är ute och rör oss.
I hagen är det också täcke som gäller tills ryggen är fräsh igen. Känns ju sådär när vädret är toppen så jag drar allt av det stundvis, samma som att Mayan får gå utan ibland. Mayan är min indikator, kan hon vara naken kan alla hästar vara naken. Idag fick dom vara naken mellan lunch och typ sex.
Idag kom jag även ihåg att dra på Stråla magneterna, kommer ihåg dom ibland, och igår läste jag att för bästa effekt skulle man sätta en magnet på "det slöa" benet och en på det diagonala benet, på Strålan blev det alltså vänster bak och höger fram och Strålan började gäspa på en gång. Härligt att det gav reaktion så snabbt.
Man skulle även ha nackmagnet för bästa resultat och jag undrar som tusan vart min andra är. Mayan har ju en men jag vet att jag ska ha en till, en som Leffe hade förut. Han tål dom däremot inte så jag har lagt bort den nånstans. För honom är det för kraftigt, han skrapade sig blodig på näsan för att bli av med den. Innan jag kom på varför han gjorde så, gubben.
Dessutom ska jag ha två benmagneter till, vart jag då har stoppat dom. Hmmm...
0 kommentarer