Hjärta

Internet är så trögt att jag blir galen! i helgen har det ju knappt fungerat alls. Bah!
Det blir ju inte bättre av att vara massivt PMSig heller =/
Mest bara slöat idag jag och Ebba, legat och kollat på Supernatural och film (baksmällan två, Hej bottennapp). Lagom sysselsättning. Sjukt omotiverad och allt som jag verkligen borde ta i tu med och fixa ger mig bara hjärnvärk och kryp i hela kroppen. Så då skjuter jag det framåt istället. Bra jobbat.
 
Bestämde mig tillslut för att ta en ridtur iaf, hos hästarna var jag inte lika grinig men jag fick inte riktigt heller vara lika nöjd med Mayan som i söndags. Hon var ganska symaskinig och spänd idag. Jag var också ganska spänd kände jag och red inte alls lika bra som i söndags. Ingen toppdag för nån av oss alltså.
Dessutom så bestämde sig Ebba för att hon skulle följa, vilket hon typ ALRIG brukar göra så här på sommaren, men jag kunde inte hindra henne när hon var så gullig och bara skulle med.
Det gjorde inget, det blev bara inte som jag tänkt. Hade tänkt fara bort mot stora sandtaget och galoppera och gå i skogen. nu blev det att vi tog vägen bakom ridbanan och så for jag och Mayan där fram och tillbaka några gånger. Galopperade två varv och travade lite. Gick nån sväng i skogen också.
Rätt trevligt ändå och Ebba var så duktig.

 
Myst en del med dom här två hjärtehästarna. Leffe är ju bara så mysig, står och hummar och puttrar och pratar hela tiden. Aldrig träffat en mer pratsam häst.
Älskade gubbe.
 
Längtar tills hovslagaren kommer så Leff också får följa med ut.
0 kommentarer