Rainy day

Så här har det sett ut idag
Det blev med anda ord ingen lektion idag, Mayan går ändå inte att göra nått vettigt med när det regnar.
Å det gjorde mig ingenting alls för jag har haft en bakslagsdag och mest bara legat hela dan.
 
Jag har dock varit huslig och gjorde två pajer som var väldigt uppskattade av alla

Mumma!
 
Imorgon är det bara påt igen och jobba nästan i ett sträck till på fredagkväll kl 23.30. Bara åka mellan Luleå å boden..
 
 
3 kommentarer
Johanna

Mums vad gott med paj!

Ida

Men mumma!!! :)

Q ord & inga visor!

Men jisses!! vad det såg ut att regna =O Här är det så torrt i backen nu att återväxten efter höskörden är jätte dålig.Så jag är lite orolig i hur det går för bönderna.

sv:Tack så mycket =)


Knas var en sån häst som krävde att man reflekterade över det mesta hela tiden.Små saker kunde få honom att gå bananas.Och i bland fick man helt enkelt låta honom hållas .

Min tränare uttryckte i bland att han var skitzo med multipla personligheter.:P Det tar jag inte som något negativt utan snarare att han var väldigt tydlig och sen fick man jobba utifrån det.Ofta var det den stora arbetsmoralen som satte käppar i hjulet för honom då han nästan fick prestations ångest när han inte förmådde att förstå vad man menade och detta kunde göra honom utom sig så man fick ge honom tid och dela ner saker och ting i små små bitar som blev enkla för honom att förstå.En sak i taget och var sak har sin tid.
han hade en otrolig förmåga att trassla till det för sig i huvudet.Och där är han lik mig på väldigt många sätt.Och jag tror också det är en av anledningarna till mina framgångar med honom för jag kände igen mig själv så väl i honom.

Väldigt flummigt kanske det låter kan man tycka men jag fick ofta gå tillbaka till mig själv och reflektera över hur jag hanterade saker och ting.

Han var verkligen min andra hälft på så många sätt.

mvh/Q