Min coola häst

Det blev en kälktur idag också
I 2 timmar var vi ute. Körde Fram och tillbaka för att träna på att inte ha så förbannat bråttom hemåt. Det är nått som gör mig tokig, att det alltid ska vara sånt rejs hemåt. Så därför föröker jag så gott det går träna på att hemvägen inte alltid betyder ut i hagen och ÄTA. Vilket blir lite tokigt eftersom att jag i princip jämt har lunch eller kvälls fodring efter jag varit ut.
Men idag var det bra väder, -10 och jag hade tid så då tjoffa vi på fram och tillbaka och stannade vid stallet och for iväg igen.
Ena vändan gjorde Strålan saker och ting lite väl spännande genom att snubbla när vi skulle över den lilla lilla snövallen in i skogen, ramla omkull och la sig på högerskakeln och tog sig inte upp.
Hon är ändå för härlig den hästen, ingen panik, ingen stress, bara låg och väntade på att jag skulle lossa henne från selen, passade på att klia huvudet i snön medans jag stod över henne och joxade med selen 
Klev upp, spände för och så fortsatte vi.
Jisses så skakig jag vart och jag gissar att väldigt många hästar också hade blivit det, alternativt försökt vräka sig upp med risk för att fastna mer och kanske tom skada sig.
Hjärtat <3
Och självklart hade jag glömt mobilen i stallet.
Hon gör ju så när hon rullar fast också, kontaterar att hon inte kommer nån vart och ligger och väntar på hjälp.
När hon var liten så rullade hon fast sig jämt och ständigt, nu händer det bara då och då tack och lov, nu när hon är så stor så jag inte får loss henne själv.
 
Nu ska jag vila lite och tänkte lägga in mer bilder senare.
Tjoflöjt!
1 kommentar
Linnea

Vi köpte ju dom här slowfeedingnäten och Frej har blivit betydligt mindre mathetsig efter det. Hungrig är han fortfarande men inte lika hetsig och betydligt finare i hullet än förut (tenderar ju att bli feeeeeet..)