Serienörd

Jag klarar inte av att titta på film nu för tiden, absolut inte ensam, ledsnar på en gång. varenda film har ju samma upplägg och är det via tv:n så ledsnar jag efter första reklamen.
Det går lite bättre med sällskap och om det är en riktigt bra film, annars blir jag bara rastlös.
 
Men serier plöjer jag.
Tyvärr så tröttnade jag på Arrow bara efter några avsnitt. Tacka vettja Criminal Minds och dr Reid. Mhm.
 
Och så har jag börjat om att titta på Supernatural från början då jag nu har några säsonger i min ägo. Problemet är bara att jag inte vågar titta på det när det är mörkt ute. Igår skulle jag se avsnittet Asylum, ja bara titeln säjer ju en del så jag tittade med ett halvt öga på tv:n och resten av ögonen i datorn.
 
Dean Winchester. Mmhmm.
 
Ja jag gillar Sam också men njae, och Castiel gillar jag massor fast han har inte kommit in än.
Man måste ju älska manusförfattarna som skriver replikerna också. Funnie!
Det är alltid kul att se om en serie, man ser så mycket som man kan koppla ihop med det som händer senare som man inte tänkte på första gången man såg det.
 
Skulle vilja ha nån sitcom att kolla på emellanåt, har just plöjt igenom alla 11 säsonger av Frasier. Eller just, det tog väl lite mer än ett halvår, men det tog just slut. Det är så skönt att ha nått lättsamt att slå på som man inte alls behöver koncentrera sig på och ca 20 minuters avsnitt är ungefär lagom tid att hålla min uppmärksamhet.
Vill hyra The Big Bang theory via Lovefilm men den verkar bara vara upptagen.
 
3 kommentarer
Therese

Tänkte precis tipsa om The big bang theory, igen ;) så jäkla skön serie, love it. Det går ju på tv, men gissar att du vill se från början, det är ju roligare så. Hur som du kommer inte att bli besviken.
Det är också en sån serie man kan se om och om igen.

Svar: Mm, det tog jättelång tid innan jag fastnade för den men nu är den riktigt bra. Jag har sett nästan hela säsong 1. Jo det är ju det, det går på tv hela tiden men jag avskyr när det är oordning på avsnitten.Det är en annan sak när man redan sett det en gång, då kan man se repriser.
Stjärnstrålar

Johanna

Vi har alla säsonger Big Bang Theory, du kan låna om du vill? Ett annat tips på bra serier är Game of Thrones.

Svar: Åh! Ja tack gärna det =)Game of Thrones står på min vill se lista.
Stjärnstrålar

Marie

Jag tänkte också tipsa om games, makalös!! Sedan älskar jag It´s always sunny in philadelphia, hur rolig serie som helst om man har rå humor.