Lördag

Mjo, det fortsätter bra. Mått riktigt bra idag också.
Varit ute med hästarna på dan, Ida körde Leffe, jag åkte och Mayan och Stråla gick bakom.
Var ute 1 timma i ungerbart väder, konstigt nog var hela byn stilla, inte en kotte i farten. Konstigt.
Svettiga kusar i värmen.
 
Ewa tittade förbi med Bulta och Lycka.
(Andreas och Sven hade varit ute och åkt skidor. Jag är lite avundsjuk, jag vill också åka skidor men att köpa ett par ligger tyvärr rätt långt ner på prio listan.)
 
Stråla och Mayan tyckte det var väldans intressant
Ja Mayan var tom naken och luftade sig i finvädret, usch vilka fula skav hon får utav täcket. "tur" det på sidan sitter så högt upp så inte folk tror det är skänkelskav.  Hon är känslig på alla sätt och vis tanten.
Värre skav på vä sida av nån anledning
Leffe, Dagg och Skorpan tyckte mest att det var onödigt att dom hälsa på mitt i maten och Holly blev rädd för dom.
 
 
Man måste rulla när man blivit svettig.
 
Nu har jag just gjort likadant som igår, en lite längre promenad och så förbi stallet och nattat hästarna.
Very najs.
 
Däremot så är jag ganska bekymrad över Stråla som i mina ögon inte har blivit nå bättre. Hon har fortfarande stora spänningsbulor i ländryggen som ömmar när man rör dom och hon står som en sågbock med ena bakbenet ständigt vilande.
Det blir ingen ridning på henne ännu inte.
Frågan är bara hur man ska gå vidare. Maria är väl fortfarande sjukskriven och ja... Anna Semren men då får jag väl vänta jättelänge och har jag råd med henne?
Sen börjar jag fundera på man skulle ha behövt röntga ryggen hennes. Kissing spines är vad som lurar i mina funderingar...
Mmm
3 kommentarer
Johanna

Maria är inte sjukskriven längre, hon kommer till mig nästa helg.

Svar: Jasså... =/ Så då är vi bara ignorerade då...
Stjärnstrålar

Ann

Mm dessa jävla täckesskav! Nya Honey är helrakad OCH har suuupermycket skav på det så han ser inte kul ut. OCH vid skänkeln.. Dessutom har han tappat man, han ser lätt skabbig ut just nu.. men snart borde ju pälssättningen börja, andra Honey som inte är rakad har börjat släppa päls nu! :) Fast det är ju en bit tills ni får det lika ljust däruppe också iofs..

Mayans skav på vänstra bogen ser ju nästan ut som ett hjärta, gulligt ;) Kommer du ihåg att du rakade ett hjärta på Ragges rumpa en gång? Göööölligt. <3

Svar: Oj då, usch.Jodå, det har kommit igång lite smått faktiskt och nu har Mayan fått vara naken 2 dagen i rad när vädret varit så härligt. Idag har vi tom flera plusgrader.

Hi hi, jo jag såg det, så det var ju lite sött faktiskt. Jag kanske ska fixa kanterna så det ser ut som att det är meningen =P
Klart jag minns, klart Ragge skulle ha ett hjärta på rumpen =)
Stjärnstrålar

Linnea

Trassel trassel. Tur dom är söta iaf. Maria kommer till mig om två veckor, förutsatt att axeln håller för igångsättningen. Men ring eller messa henne så kanske du har tur och kan få en tid! Kram

Svar: Det konstiga är ju att vi borde stå i kö sen tre fyra månader tillbaka. Jag blir så besviken om hon har hoppat över oss.
Stjärnstrålar