Hjärtan

Åh vilken mysig stund jag hade med mina hästar nu i afton. Var där ganska sent och dom var så lugna och harmoniska och supermysiga. Inte för att dom är stressade och oharmoniska Annars men dom brukar ju gärna vilja ha sin kvällsmat på en gång så här på kvällen.
Finaste.
och ge mig vår tack
 
Och så blev jag sjukt ridsugen. Är lite i valet och kvalet då allt är så hattigt och jag har inte riktigt haft nån lust så jag hade nästan tänkt ge Mayan lite halvvila. Men kanske vi gör ett försök iaf jag och Mayan och ger Strålan halvvila tills vi har varit till veterinären.
 
Idag verkade hon må bättre igen Strålan, tycker jag så jag är lite lugnare men det går så mycket upp och ner och nånting är det ju som inte blir bra. Nu börjar jag må illa igen. Jävlar vad jag är rädd att dom ska hitta något allvarligt.
Jag har funderat på att åka och röntga henne i ett år, men samtidigt så blev hon ju hela tiden bättre och bättre efter behandling av Anna och Maria och nu i somras så var ju riktigt på gång och jag hann känna att allt var bra, och så kom det här nu som inte ger sig.
Lite drar jag mig för att jag är så rädd och jag har ett ordentligt strutsbeteende, jag vill inte veta.
 
Det här schabraket önskar Mayan sig i julklapp =)
http://www.jacson.se/sv-SE/Hem/Produkt/Schabrak-emblem/583860.aspx
3 kommentarer
Therese

Tycker det låter som en bra ide att åka och kolla upp Stråla. Förstår att du är orolig också men det behöver ju inte vara nått. Och om det nu skulle vara nått är det väl bra ju fortare man kan göra nått åt det?!
Tror du kommer må bättre när du har varit och kollat henne. Jag kommer då hålla tummar och tår att det inte är nått allvarligt.
Ja jäklar så snyggt schabraket var. Det vill ju Turbo ha julklapp :)

Svar: Fast jag tror ju att om dom hittar nå så är det inget som går att göra något åt.
Ja visst var det tjusigt. Köp det åt honom =) så blir jag och Mayan avundsjuka.
Stjärnstrålar

Johanna

Min lärdom är att KÄNNS det som att det är nåt så kolla upp det, om inte så bara för att få veta att det inte är nåt! :)

Therese

Vi får väll hoppas att du har fel. Men ingen känner ju Stråla så bra som du gör.
Jag tror det kommer gå bra, det måste gå bra!

Jag var faktiskt och köpte ett schabrak åt Turbo i Tisdags som går mer i rosa som grårosa, jättefint, Carro kör ju lite på rosa och har rätt mycke i rosa.
Men det där turkosa var snyggare, skulle det finnas någonstans nere på stan skulle jag ha lämnat tillbaka det jag har köpt och köpt det där. Jag tror han skulle bli skitsnygg i turkost. Vet du om det finns i någon affär att köpa?
Eller är det beställa på internet som gäller?

Svar: Det är nog bara på internet. Är det som julklapp så tar det väl för lång tid förstås. m du inte bara beställer det och lämnar typ ett kort att det kommer snart =)
Stjärnstrålar