Svullen has

Idag har Lilleman fått vara ut för första gången på 4 veckor
Han tyckte det var otroligt spännande och ganska läskigt, han tom skakade, av rädsla eller upphetsning, vet inte riktigt men han verkade mest orolig och glad samtidigt. Gick först runt ute på baltanen och pratade med mig innan han tog mod till sig och gick ner för trappen. Det var lite ångest hos mig också, jag han ångra mig flera gånger när jag väl bestämt mig för att prova släppa ut honom.
Han var bara ute en timma sen satt han bakom dörren och ville komma in. Så det gick ju bra.
Skönt.
 
Sen skulle jag ut med hästarna nu på kvällen och hade bestämt mig för at köra Stråla. Jag hade dock på tok för bråttom, ville hinna med sista ljuset och stressade på grejjerna och bara dammade av lite snabbt.
Inte bra.
När vi gått en bit så ser jag att Stråla är svullen om vänster has. Suck.
Antagligen spark. 3 sår och svullen på utsida has. Inte varm och verkade inte direkt ha ont. Men då kunde vi ju inte alls göra som tänkt. Så det blev bara en kort skritt sväng idag också.
Suck suck suck.
Kan mina hästar få vara friska nu??
Hon hade ganska bråttom den lilla bit vi han vara ute, taktade och små travade hela tiden.
Då funderar jag såklart på om det blev för jobbigt för henne eller om hon tror att det ska vara jobbig. Hon är uppenbarligen kvar i tron att hon har jätteont. Samma när Anna var. Undrar hur jag ska få henne ur den tron?
Eller så gjorde hasen ondare än jag tror.
Hm...
Ja orolig blir jag iaf.
Efteråt fick hon stå med magneter både på ryggen och på båda bak. Tvättade och kylde hasen.
 
1 kommentar
Ann

Åh neeeej :(
De har ju smärtminne så det kan säkert vara så.