Grupptryck

Ja, jag har fallit för grupptrycket och gjort bananpannkaka så som alla andra. Den höjt till skyarna i alla möjliga sociala medier och ska vara underbart god och väldigt nyttig. Så då var jag bara tvungen att prova.
Ja nyttig må vara men god, nja. Det blev definitivt bättre med kvarg och hallon till, utan hade jag inte ätit den alls, med blev den helt okej men inget jag tror jag tänker äta igen. Den var himla enkel att göra iaf.
 
 
3 kommentarer
tiger, ishavet

Hm, kommenterade igår på bilderna men kommentaren kom aldrig fram. Tack, igen, blogg.se! ;) Var bara att ponnisarna såg ut som små troll, haha! PMS holla yeah, pälshell yes, yes och, ja. Bananpannkaka har jag ingen åsikt om, men är just nu jävligt sugen på gubbröra!

Läste just en tråd/inlägg om nordiska hustomtar/pyssingar, och det var väldigt många som kommenterade att de faktiskt SETT dem som barn! I sitt rum, i stallet, i skogen. Små nissar med vita ansikten. Hm. Folklore är ju jättespännande!

tiger, ishavet

Glömde; Det tidigare om olyckan med ögat och svullet ben osv så är det tyvärr sånt som kan ske. Men vet precis känslan! :((((

Therese

Jag har då aldrig hört talas om det ;-)
Lät int så gott men man vet ju aldrig, kan vara värt att prova.