Glada nyheter

Strålan är jättemycket bättre i kroppen!! Bättre nyheter än så kan man knappast få.
Hon var fortfarande lite stum i SI leden men den var på gång, ländryggen och sadelläget var bra, Det satt fortfarande en del i revbenen och så hittade hon även en del skrot i halsen på vänster sida.
Anna sa även att Stråla var helt fin i benen och de flesta hästar har nånting i kotlederna men inte Stråla, mycket positivt. Även nacken som de flesta hästar har problem med var fin på Strålan. Dessutom så sa hon att de flesta hästar med Strålas problem även får andra relaterade problem som Strålan inte hade så det var ju positivt upp över öronen!
Hon sa att hon trodde det berodde på att jag ändå lyssnat på hästen när hon betett sig konstigt och inte tvingat henne.
Så jag må ju känna mig som en idiot för att jag inte upptäckt nått tidigare men har ändå gjort nånting rätt och känslan har ändå funnits där.
Så nu är det bara börja rida igen (!) Kors då, det hade jag inte förväntat mig, alls. Japp, "upp och rid" är ordern för nu. Jag frågade vad jag ska göra nu närmsta dagarna då hon är nybehandlad. "Upp och rid".
Å jag som lite grann hade väntat mig att hon skulle säja att jag absolut inte kan rida på min häst som har jätteont i ryggen innan jag gått ner i vikt massor. Mmjo, visst har jag haft den tanken att hon har blivit dålig för att jag är för tung. Men så är tydligen inte fallet ändå.
Inget återbesök behövs förrän om ett halvår om allting går som det ska.
Så nu blir det till att träna på balansen tills jag funnit en sadel. Hon sa att det kan vara lika bra att rida barbacka nu några månader för det kommer förstås att hända en hel del med ryggen nu när hon är frisk och kan använda den ordentligt igen.
Åååh vad roligt.
 
 
Varit på körtur med Mayan som var skitfin. Joggat på i trav i lugnt avslappnat tempo, där hon tom sänkte huvudet, efter vägen på andra sidan sjön. Mycket trav och givetvis var hon inte kolugn hela turen men väldigt väldigt trevlig.
Jag höll dock på att frysa ihjäl.
 
Och och jag har hälsat vårens första svanar välkommen. tre stycken flög in nu när jag gick hem från stallet.
Bilden är stulen från google.
 
5 kommentarer
Emma Elfstrand - hästblogg

Vi förstod precis vad du menar så du behöver inte vara rädd för att vi tog illa upp :) Råkade bara glömma bort att svara på din kommentar :)

Chricko

Åh grattis! Härligt

Ida

Kanonbra! :)

Johanna

Gratulerar!! :) Kul kul kul.

Ann

Men gud vad skönt!