Bada

Å det var ju såklart mitt eget fel eftersom jag hade fyllt i fel telefon nummer för sms avisering. Bra jobbat! Så jag får åka in till grannbyn senare och se om jag får ut mitt efterlängtade paket.
 
Varit och badat med min person på jobbet idag. Så skönt. Och oj vad det märks att jag har slarvat med min egen bassängträning. Nu minns jag inte ens när jag var sist. Kan det ha varit i somras?
Jag försökte passa på att göra en del av de övningar som jag hade på mitt program och herregud så stelt och ont det var. Efteråt kändes det genast mjukare och bättre. Ja jag visste ju att det gjorde nytta och nu fick jag det bara ännu mer bevisat. Men att åka till lule 1-2 gånger i veckan härifrån när man dessutom inga pengar har, det har tyvärr inte gått.
Nu kanske jag kommer att få bada på arbetstid en gång i veckan fram till sommaren i alla fall och det är inte illa alls även om det förstås vore bättre att vara själv så man kan träna på sitt eget fullt ut. Jag har funderat en massa på att börja om och det är väl bara ta sig i kragen och Just do It!
1 kommentar
Ida

Jag tror det är väldigt viktigt! just Do it! lyssna på kroppen