Swedbank suger babianballe!

Men seriöst vad fan!
Det går dåligt nu...
Min bostad går inte att flytta på. Nähä. underbart. Plan B då, husvagn. Nåväl. Frågan är bara hur jag ska ha råd med en sån. Jag får inget lån av swedbank. Hur jävla usel tror dom att jag är om dom inte tror att jag ska klara av att betala tillbaka 500 kr i månaden?
Sökte lån för några år sedan och då var deras förklaring att eftersom att jag inte hade några pengar sparade så fick jag inget lån. Nähä, men om jag hade haft pengar sparade så hade jag inte behövt ett lån era förbannade pappskallar!
Nu har jag lite pengar sprade men jag får ändå inget lån.
Fy fan för swedbank, dom suger fet jävla babianballe!
 
Ja jag är arg.
 
Å så är jag lite leds. Det är inte riktigt okej att dissa någon som man har gjort planer med för att något roligare dyker upp.
Inte i min värld i alla fall. Men så jävla dum är jag.
 
Tjohej!
 
---------------
Nu fick jag prata av mig lite så vart det något bättre. Det är gott med folk som ids lyssna på ite gnäll =P
2 kommentarer
Johanna

Åh nej vad frustrerande!!!
Det där med lån är skitskumt...jag fattar inte heller varför i helvete dom tror att man ska behöva låna pengar om redan har sparade pengar?! Jag hade samma problem. Sättet att lösa det på är ju om du får ytterligare en person som kan ta lånet med dig, tex en förälder?

anooo

hej. jag såg att du skrev en sak om babianbale jag tycker oxå de är just balen på babianen do suger fast jag tycker de är dåligt oxå hemskt med dig. hoppas din har husvagn nu hjärta kram anooo