Pinsamt

Nu har det varit två lite bättre dagar. Tänk vad lite sol kan göra gott för humöret (även om det ändå är lite upp å ner)
 
Idag var jag och besiktade universums skrotigaste bil. Det var mycket pinsamt. Bla så måste man typ krypa in vid pedalerna i bilen och leta efter en vajer att slita i för att få upp motorhuven... Hrm.. För att inte tala om alla miljoners fel det var på den som jag inte hade en aning om och så de fel som jag då visste om. Det är bara skrota och föröka hitta en ny känner jag...
Men det mest pinsamma var ändå att jag hade tänkt fara och panta efter besiktningen och när besiktningskillen öppnar bakdörren så rasar det ut colaflaskor och ölburkar
 
Eh...
 
 
 
 
 
 
 
Alltså jag då å detta jobbade. Jag har aldrig jobbat så mycket som när jag blev arbetslös. Det är ganska intressant. Den här veckan sa jag också " Jag kan ta allt" när chefen berättade vad hon hade att erbjuda. Men hallå liksom. Varenda dag den här veckan jobbar jag. Och då fick jag ändå inte allt som hon räknade upp.
Nåväl, det är jättebra att få jobba och jag säjer ju själv vad jag vill ha. Jag tänker inte till alla gånger bara. Det blir lite hattigt med hästarnas motion den här veckan pga av detta, eftersom att jag då jobbar dygn så hinner jag bara inte liksom.
 
Men idag har jag varit ut och kört Strålan med rockarden. Fina fina tjejjen.
Tränade galoppen lite. Försa gången jag bad om det blev det ingen, bad igen och hon fattade direkt. Sen hade jag svårt att få henne att sluta. Lilltösen.
Bad igen efter en travsträcka och då fattade hon genast. Duktig tjej!
Hon var allmänt skitfin. Fina halter, stod stilla tills jag bad henne gå. Träffade en slåttermaskin som hon knappt blev rädd för.
Roligt var det. Och Mayan fick tjoa på bakom.
På lördag hoppas jag hinna rida. Helst både Mayan och Strålan =)
 
Och förresten (ta i trä) Holly har varit väldigt skötsam sen jag var less på henne här för nån vecka sen.
Hon har inte hoppat in i mig, jag får ta på henne för det mesta och när vi promenerar eller hon går på släp så har hon varit väldigt duktig och skötsam.
Men hon är speciell. Väldigt annorlunda mot mina andra.
1 kommentar
Marie

Spännande! Gärna mer bilder på söta lilla holly, det är så spännande med sådana hästar, som inte är som de andra man har. Man lär sig mycket av att få tänka på andra sätt för att nå fram till en häst som inte är som de man är van:)