Näsan full i mat

Strålan är inte så jätterolig att rida nu. Hon är så "tittig", hon hade en period i våras och nu har hon börjat igen. Hon går och söker saker som hon kan råglo på för att sedan låtsas att hon tycker att det är jättefarligt. Som t.ex en sten, som har legat på samma ställe i hundratals år.
Det är bara det att jag vet att hon egentligen inte tycker det, det är inte Stråla egentligen. Så jag undrar om det är nån liten period hon har eller om det är något annat. Hon gör mest så när jag rider, inte alls lika mycket när jag kör.
Jag börjar ju lära mig så jag kan försöka parera men det är inte så roligt ändå.
Bara hoppas det går över igen.
Hursom så gick ridturen ganska bra ändå och vi fick en skitfin galopp.
 
På väg ner för galoppbacken igen
 
 
Och så har jag promenerat med ponnysar
 
Om det var en OS gren att släpa ponnyhäst uppför branta backar så hade jag nog haft en chans.
Jag är som de där starkemännen, tjock men envis och stark. Ha ha.
Ne men lilla Holly har en tendens till att gå och och hänga i grimskaftet även om hon har blivit bättre på att ge efter för tryck så faller hon tillbaka till åsnebeteendet ibland..
 
 
Barbiehästen har gjort illa sig på näsan av nånting... =(
 
Å Leif har näsan full i mat
 
2 kommentarer
Linnea

<3 Leffeee <3

Frej som inte ens skulle märka om en atombomb explodera framför näsan hade också en period för nått år sen, då han måste frusta och blåsa genom näsan för en postlåda som sett likadan ut och stått på samma ställe ia alla år. Jag brydde mig inte så mycket utan böjde han bara åt andra hållet och fortsatte som ingenting, då sluta han fjanta. Så kanske hon går att överlista genom att be om nånting precis då du känner att hon börjar spänna sig, så hon får annat att tänka på?
Kram :)

Linnea

Ja man känner ju alltid sin egen häst bäst och är det så att du upplever henne mer stressad av distrahering så är det ju mycket rimligt att hon kanske tycker det går för fort. Svårt att säga när snillen spekulerar ;) Det är ju sådär med hästar, två steg fram och ett tillbaka. Tycker då alla dina hästar är jättefina (Holly har jag ju inte träffat men hon är söt iallafall ;)) så du vet ju absolut vad du pysslar med :)