Morr!

Ah. Trött. Lång helg som avslutades med tjorviga hästar.
Jag blir inte riktigt klok på Holly. Ena stunden är hon jättenyfiken och kommer glatt fram så jag får prata med henne och ta på henne, i nästa springer hon bara undan och ser skärrad ut och låter en inte komma en meter nära henne, för att ibland bara bufflas, knuffas och gå rätt in i mig. Det känns så motsägelsefullt så jag vet inte riktigt hur jag ska hantera henne.
Hade jag inte varit så tjurig så känner jag att jag för första gången i mitt liv hade kunnat lämna igen ett djur.
Sen blev jag riktigt less på Mayan när vi var ute och körde. Hon är 21 år och kan inte stå still och det är något som vi har diskuterat i 12 år. Ibland blir jag bara så jävla less och idag var en sån dag. När jag ber henne stanna och att stå still då ska hon för fan inte backa i hundranitti med vagnen baki. Eller hoppa runt eller stegra. Det är så jäkla tramsigt! Gah!! För att inte tala om farligt. Å så denna stress på hemvägen som alltid blir värre med vagnen baki. Jag får väl ialla fall vara glad att hon skrittar och inte bara toktaktar som hon alltid gjorde förut.
Just det att hon aldrig ger sig. 12 år senare och det är samma visa. Tjuriga kärring! (är väl precis vad hon tycker om mig också..)
Å till råga på allt så trampa hon på mig när vi kom hem för att hon inte kunde stå still...
Nä det var två billiga fuxston idag.
Stålan var snäll och fin och så avslutade jag kvällen med en liten tur med finaste Leif och lilla Skorpan.
Nu ska jag ta min Ebba och krypa ner i sängen och hoppas på en bättre morgon dag!
1 kommentar
Johanna

Jo skrivit till syster & make på bröllopsdagen.

Haha ja hästarna kan verkligen fresta på tålamodet vissa dagar....