Lyxigt

Vilken trevlig kväll det vart igår. Det vart lite inflyttningsfest med några trevliga människor från byn. Här kanske jag kan trivas rktigt bra. Kul om det finns folk att umgås lite med också.
Har just varit på en helt fantastik promenad, underbart väder har vi fått ha i två dagar nu och det var så otroligt vackert ljus när solen gick ner, frost och kyligt men vindstilla och vattnet och mysiga hus. Ja riktigt härligt.
Även bastun blev invigd tidigare idag.
Sweet.
 
Först nu känner jag hur fantastiskt skönt det är att ha något eget. Visst har det gått bra att bo i friggebodan i sommar, ja nästan 5 månader vart det ju! Cheezez
Och dessutom få det så här bra. Riktigt riktigt lyxigt känns det och extra lyx efter att ha pendlat mellan och sedan bli strandad i sadelkammaren när bilen gick sönder...
Önskar jag kunde komma åt kameraladdaren så jag kunde visa hur fint det är.
 
Bara det att kunna duscha när man vill och varmvattnet räcker länge och kunna tvätta kläder lätt som en plätt
 
Det absolut bästa är ju såklart att ha hästarna på egen gård, men det här är en riktigt god tvåa. Att bara kunna promera dit på 7 minuter och att dela lite på fodringar och så, väldigt skönt det med. Å så småningom kanske jag får lite ridsällskap också.
 
Lilleman tycker också att det är helt okej att ha flyttat hit. Bilfärden hit var han rysligt sur över men att vara här är inga problem alls.Förutom att han som alltid brukar gå ut och göra sina behov, nu, i allafall tillfälligt, måste göra i en låda, och så köpte jag en ny låda med lucka och den förstod han sig inte på. 
 
3 kommentarer
Marie

Men du vad det vänder ibland, härligt med medvind!!

Lena

Men Grattis Linda, vad bra det löste sig!! Och så pass nära pållarna också:) Kommer o hälsar på framöver/Lena

Linda

Ja Lena gör det =)