Äntligen

 
Äntligen har hästarna fått flytta upp till siknäs. Nu slipper jag gråta av ångest för att dom står ute i regnet. Storhästarna fann fort vindskyddet och Leffe som jag trodde skulle vara lite rädd fanns sig väl till mods där inne. Gott gott.
Leffe för den delen, han bara promererade rätt in i transporten.  Chockad kan man säja att matte blev. Det brukar ta ett tag av övertalning, som visseligen blivit kortare för varje gång men nu var det liksom bara jaha så gick vi in, TROTS att jag var stressad och lite nervös. Älskade gubben.
 
 
Nu vill jag ha min vagn så jag får flytta efter mina pälsklingar.
3 kommentarer
Linnea

Jo, jag hade tänkt fara, intressant att se :) tar bara 10 min , en kvart att köra dit från mej.. (som em pizza från pizzerian) sedan var utter min idol när jag var liten så då måste man ju ta tillfället i akt att få se hans ryttare :) jo kom, kom :D

Haha jo men kolla vad han hette ;) hehe.
Synd du hade bråttom då, en annan gång kanske :D

Linnea

Tyvärr har jag inte råd att delta med häst :( Min bil har dessutom kommit på nått i stil med; "Jaaaa, vilket utmärkt tillfälle att krångla lite så man får lite uppmärksamhet". I dagslähet finns det tre alternativ på fel (sorterat i stigande reparationskostnad): 1. termostat. 2. vattenpump. 3. blockpackning (!!)

Marie

Härligt att hästarna nu har skydd för regnet, det är ett sabla väder vi har:P Duktiga Leffe:)