Hanson

Efter att Mmmbop spelades på VH1 i natt så var jag tvungen att kolla upp Hanson lite närmare. Jag var ju ett Hanson fan 1997-
Det roliga är att dom fortfarande håller på. Det är härligt. Dom har förtusan hållit på i 20 år iår. Det är strongt av några som sen slog igenom som 12-14 och 16 åringar.
Jag är imponerad.
Till ingens förvåning så hade jag en supercrusch på Taylor (vacker pojke)
 
 
 
och till skillnad från bröderna Kaulitz så har bröderna Hanson bara blivit bättre med åren. Taylor är riktigt fin och lilla Zac har också blivit en goding.
 
Senaste:
 
 
Inte helt illa alltså. Lite svängig gladlåt. Ja det funkar.
 
Den här tycker jag fortfarande är rysligt bra
 
Åh vad kul, jag hittar flera nyare låtar som jag gillar. Dom har ju hunnit göra  flera skivor efter Middle Of Nowhere.
 
Jag skämdes då för att gilla Hanson, dom var ju så unga liksom, och att vara 18 och ha en kändiscrusch var liksom inte okej i mitt huvud.
Samma känsla infann sig när jag fastnade för Tokio Hotel. Men tack vare internet forum så fann jag likasinnade.
Jag kan ju bara vara den jag är och tycka det jag tycker. Så det är ju bara njuta av det man tycker om, att gå omkring och skämmas för att man kanske "borde" vara på något annat sätt är ju bara slöseri.
Nu nördar jag gladeligen ner mig i saker jag gillar.
 
(Sen kan man ju analysera detta med kändiscruscher också liksom, och det har jag, men det tar vi en annan gång, det är ju också bara kul)
1 kommentar
Linnea

Åhh jag var JÄTTEKÄR i Zac!! Så sjukt, jag var faktiskt inne på tuben igår och kikade videor med Hanson för att se hur de ser ut idag. Zac är ju fortfarande snygg. =) haha, började garva lite för mig själv där ett tag. Satt och försökte räkna ut hur gammal Zac var idag och hittade ett klipp där han var 22 år 2008. "Men så knäppt, jag trodde han bara var ett år äldre än mig" tänkte jag när jag gjorde en snabb räkning att han måste vara betydigt äldre. Han var ju 26. Tills jag kom på att jag är 25...

Jag var också lite rädd för nörderi förr men har kommit till insikt i takt med det vuxnare livet. Jag är en nörd av rang och sålänge man själv tycker att det är roligt är de bara nörda på och strunta i andra.. men nog blir karlarna lite less på mej och katta då de enda vi pratar om är hästar... Haha.