Bryt

Jag tror jag bryter ihop snart....
Aska katt är borta... Jag släppte inte ut henne på flera dar för att jag vet att hon är ganska spattig och svår att få tag i ibland. Men så smet hon ut i torsdags mitt i värsta stressen och flytten. Instängd i en garderob för säkerhetsskull men lyckades ändå fara ut. Av 3 dörrar som kunde stoppat henne var alla såklart öppna.
Nu har jag inte sett till henne sen dess fast jag har varit dit flera gånger och satt ut mat åt henne och ropat och så. Usch usch usch, min fina lilla kissemiss. Är mest orolig för att hon tror hon är övergiven rädd för att det är en massa okänt folk där och lever om på dagarna och drar därifrån.

Det känns som att det är veckan från helvetet det här.
Nu är jag dessutom helt slut i kroppen efter all stress och allt bärande och slitande. Har haft halv panik för att hinna färdigt och hållit på mitt i natten flera gånger, har ju fått göra det mesta själv. Pappa och Ivan har hjälpt lite med de tyngsta grejerna men det har då varit ett satans slit med kaos på jobbfronten och sjuk häst mitt allt. 
Så blir det uppenbart att jag inte kommer hinna färdigt med allt till sista maj och säjer det till hyresvärden varpå han säjer att: det gör inget, du har ju till sista juni på dig att flytta ut... Jahopp. Miss i komunikationen där kanske.
Då fick jag lite panik igen för hyran har jag då inte råd med. Har knappt fått några pengar alls den här månaden och se dom jag fick dom gick åt till vetrinär räkningar vartenda öre och mycket mer.

Å nu öser regnet ner å ca 5 grader och hästarna hade velat komma in i ett stall... Jag tänkte att gud så skönt att hästarna har skog i hagen nu då kan dom gå in där och få skydd, men se de fåniga fålarna var rädda för skogen när det blåser och står längst bort åt andra hållet och kurar och huttrar där det blåser som värst.
Idioter skulle jag vilja säja.

Skorpan hon får ialla fall vara inomhus. Hon får agera sällskapsdam åt Stora Stygga Vargen http://walkyria.blogg.se/. Hoppas bara att hon inte äter upp honom  
1 kommentar
Johanna

Åh nej vad tråkigt med katten, har du någon bild på den så man kan hålla ögonen öppna?



Skorpan var såååå glad över att få komma in igår, båda två kom springande till grinden gnäggandes av lycka! :)



Inatt har dom då legat ner båda två för dom var alldeles spåniga, tack än en gång!



Andreas är redan förtjust i Skorpan som är så söt & "lätthanterlig" :)