Första advent

Okej  då. Det är kanske 1-2 centimeter snö, inte millimeter. Men det är så kall pudersnö så den bara blåser omkring och backen är fortfarade lika stenhård.
Däremot så kunde jag bara inte låta bli att ta en ridtur i alla fall. Utan bus dock. Det är svårt att låta bli ett vackert vitt landskap. Snön gnistrar och glittrar vackrare än något bling man kan köpa och folk har hängt upp fina adventsljus här och var. Mycket mysigt.
Mayan var pigg och fin idag. Mest skritt där vi jobbade med öppnorna en del, för vänster skänkel skjuter hon väldigt gärna iväg höger bogen men jag tyckte ändå att det var lite bättre än vanligt idag, inte lika jobbigt för henne. Och så provade vi på öppnan i trav och det gick! Det var jobbigt som bara den och jag fick kämpa för att hålla ihop alla delar men det gick och det gjorde det inte i sommras.
På hemvägen fick hon öka traven lite i en svag uppförsbacke och hon jobbade på bra, försökte bara gå över i galopp en gång.
Duktig tjej!
Att det dessutom går lika bra att sitta på vänster sittben nu som höger är väldigt stort. För att vara en 21 åring som hela sitt liv har varit så ensidig så det knappt gått att sitta ner på vänstern alls.
Stort.
 
Å så har jag prompat Skorpan och Stråla. Skorpan tyckte det var skitkul att få komma ut som vanligt.
0 kommentarer