Ridhus

Jag fick inte vara arbetslös så länge, jag som nästan (inte bara nästan) tyckte att det var skönt att gå och pula på hemmavid ett tag. Men imorgon är det dags för introduktion på ett nytt ställe och till helgen jobb på gamla stället sen jobb på nya till veckan. Hej å hå. Plus att det är en till på gång också Väldigt roligt, det låter som två bra ställen som är på gång så jag hoppas på det. Spännande ska det bli.

Idag har jag och världens bästa häst varit till ridhuset i snövädret. Stråla har endast besökt ett ridhur en gång i sitt liv och det var 5 år sen så jag måste säja att hon skötte sig otroligt bra. Och jag hade inte förväntat mig något annat heller.
Lite spännande var det förstås men det som var riktigt riktigt skönt var att ingen av hästarna på anläggningen tyckte att hon var spännande och gav blanka fan i att hon kom på besök. Så det var ingen som eldade på henne. Det var en del skrik från fröken när vi var inne i ridhuset men även där var det ingen som svarade. Väldigt skönt.
Så ganska snart hade jag en kolugn kuse. Det mesta tiden gick ju till att mest bara träna på att vara där, promenerade runt med henne en del, mest för att jag själv är så chicken och det rasade snö från taket osv, men jag red ca 30-40 minuter i skritt och trav och vi blev rejält trötta båda två, mest Stråla förstås.
Super roligt!!
4 kommentarer
Johanna

Nice, var du till Öbacka?

Hur fungerar det om man vill åka dit?

Johanna

Det lät ju trevlig, var vägen dit bra?

Vart lastar man ur?

Marie

Vad roligt att det gick bra:)