Sköna maj välkommen

Lektionen gick jättebra, Stråla blev dock trött väldigt fort, jobbigt för hennes lilla huvud, och då fick jag henne knappt att gå framåt. Jag är liksom inte van vid hästar som inte gasar av sig själva så det är svårt, men hon ska ju såklart inte pressas för mycket heller. Brukar bara vara med halva lektionerna men henne.
Jag red barbacka och satt riktigt bra i traven också, tidigare har hon varit lite små vinglig att sitta på men det går bättre och bättre.

Jag börjar faktiskt tycka att jag är, inte en bra ryttare, men helt okej, och att jag kan rida mina egna hästar på ett relativt bra sätt. Däremot så skulle jag säkert inte kunna sätta mig på okända hästar och få det att gå lika bra, men det skulle vara kul att prova.
Dessutom så skulle behöva träna höger galoppen på någon häst som kan, den sätter min kropp stopp för, så den är tyvärr både jag och mina hästar urusla på och jag vill inte att det ska bli samma för Stråla.

Nya medryttaren tyckte att det var jätteroligt och hon vill fortsätta. Tjohej! Så nu är det bara hoppas att det håller i sig.
4 kommentarer
Johanna

Vad kul att medryttaren villen fortsätta.

Marie

Jo nog är det så... Kul med nya ryttaren och kul med lektion! Huvva, alldeles för längesedan man red för instruktör. Skulle väl knappt tordas:P

Gulledig

Tjohoo, vad kul att det går bra! Alltid kul att uppdatera sig lite och få input =)

Neil6350

Follow your dreams, you can reach your goals.