Skillnad på folk och folk

Suck. Bloggade via telefonen i fredags men det har inte gått in ser jag...

I helgen var jag i alla fall upp till överkalix för hundutställning. Pappa sa flera gånger att jag inte borde åka med tanke på hur jag lät, eller inte lät. Men jag åkte och tja, gratis hotelrum, gratis mat (fika, godis, läsk) och en massa fina hundar kan man väl stå ut med men nog var det lite tungt allt.
Hotelrum är man inte van att bli bortskämd med direkt så det var inte inte illa, fick dessutom ett stort fint rum med altan och kanon utsikt, precis brevid fanns relax avdelningen med bubbelbad och kanon utsikt även där.

Det sjuka med hundutställningar är den stora klass skillnaden på domarna och ringsekreterare. När dom dessutom satte oss i samma rum, borden brevid varann och läste upp menyeerna: Ni vid det här bordet ska äta gravad röding och rom till förrätt, renfilé till varmrätt och åkerbärsparfait till efterrätt. Och ni vid det här bordet ska äta kyckling och klyftpotatis och kladdkaka till efterätt....
Plus att dom vid andra bordet fick dricka vad som helst och vi fick vatten..
Det blev bara sååååå fel.. (och här menar jag inte att vi också skulle ha renfilé men sätt oss då inte precis brevid varann eller ge domarna också kyckling, den var jättegod.)
Oh well.

På hemvägen så kom vi precis då det skett en rejäl olycka utanför töre.
http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=6162837
1 kommentar
Johanna

Men så dumt!

Mer kyckling åt ALLA istället för renfile så har dom råd att bjuda på annat än vatten till ALLA.