Folk jag inte förstår mig på

Tittar lite på Familjen Annorlunda ibland och igår var det en av ungarna som sa att hon skulle gifta sig med Emil "för han har i alla fall en verktygslåda". Ha ha. Det är rätt prioritering.
Jag är facinerad av det programmet för jag förstår inte hur man kan vilja ha så många ungar. Man ska ju ha tid och ork med alla också. Jösses. Dom som är med i programmet får ju en del lyx bara för att dom är med, men annars. Jag är ju också knäpp som har så många djur, men ungar kan man ju inte tänka att idag orkar jag inte så dom får vila. Dom är ju där och lever om HELA tiden. Voj voj.
För att inte tala om att man ska föda fram dom också.

Ikväll är det även programmet Stockholms natt som jag tittar på väldigt lite men tv:n står alltid på och jag är så gapande förundrad över att folk vill betala för att titta på Izza Valjus. Och se henne klä av sig. Det skulle möjligtvis vara av äcklad förundran men nä. Urk urk. Smaken är som baken, full i skit.
Å den där Sheriffen som är på bandit förstod inte varför han inte hittade sig nån tjej, det förstod jag ganska fort...

Och för att fortsätta på ämnet folk jag inte förstår mig på så har Gert Fylking ett natt program på radio där halva sveriges alla kufar och ett å annat fyllo ringer in och tramsar.

Satte in en annons om medryttare till Mayan för nån dag sen. Jag har fått ett svar och det enda hon skrev var: vad är det för ras då? Bah!

Jag tar mig inte över ängen til ridbanan och de andra ridvägarna dätåt och har så inte gjort på många månader, det är så satans trist.

Å Jag bara måste gå ner i vikt nu, blir bara fetare och fetare förbannade skit. Och kroppen gör bara så satans ont hela jävla tiden. Det blir bara värre.

Annars är det bra =P
2 kommentarer
Mary-E vid Ishavets Port

Jag vill tappa med, vi pratar 15 kg om jag ska få vara i min målvikt en gång i livet.

Men du, ska vi gå ner i vikt tillsammans? Kan var lättare att peppa varandra! Jag har bara måttband, ingen våg.

Och har varit hemma sjuk i 3 dagar och ätit en massa skit hela tiden (seriöst, jag mår illa) - fastän jag inte känner någon smak!! Wtf.



Men för dig; påverkar mediciner din vikt etc? För det är en annan femma.



Allt det andra; wtf säger jag bara. :/ The stupid kills my brain.

Sonny´s

Hehe, det är inte alltid lätt att förstå det där med barn... men när man har dem så känns det inte jobbigt man vänjer sig rätt fort... och de är ju såå mysiga men det är klart 6-8 barn.. nej tack. Har du fått något fler svar på medryttare?